Un tanar urcat pe un acoperis pentru mici reparatii a murit inexplicabil: "A spus ca a lucrat neintrerupt peste 17 ore"

Un tanar urcat pe un acoperis pentru mici reparatii a murit inexplicabil:

Un tanar de 29 de ani din Gorj, mutat in Timisoara, a murit luni dupa-amiaza, pe acoperisul unui bloc de pe Calea Dorobantilor, acolo unde s-a urcat pentru a face mici reparatii la acoperisul afectat de furtuna din 17 septembrie.

acum 81 luni (23 Oct 2017)

Un tanar de 29 de ani din Gorj, mutat in Timisoara, a murit luni dupa-amiaza, pe acoperisul unui bloc de pe Calea Dorobantilor, acolo unde s-a urcat pentru a face mici reparatii la acoperisul afectat de furtuna din 17 septembrie. Femeia a povestit ca tanarul si fratele sau au mai lucrat la acoperisul cladirii in urma furtunii din 17 septembrie, iar acum l-a solicitat pe tanar pentru a face mici retusuri.

Proprietara a mai relatat ca la scurt timp dupa ce tanarul s-a urcat pe acoperis a auzit un oftat si, din parcare, l-a vazut pe tanar intins pe acoperis. Un tanar de la un apartament invecinat a povestit ca s-a urcat pe acoperis pentru a-l ajuta pe tanar, care s-a stins sub ochii lui.

Pompierii sositi la fata locului dupa ce au fost alertati prin numarul de urgenta 112 au constatat inca pe acoperis ca tanarul nu mai are puls. Dupa ce l-au dat pe tanar jos, echipajul de pe ambulanta a facut manevre de resuscitare, dar fara rezultat.

Potrivit unuia dintre membrii echipei de interventie, la prima vedere, tanarul nu parea sa fie ranit, primele indicii aratand ca i s-a facut rau. Femeia la solicitarea careia s-a urcat tanarul pe acoperis a declarat ca l-a luat pe tanar cu masina, iar in drum spre casa acesta s-ar fi plans ca este foarte obosit. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro