Un tanar sustine ca a fost violat de un politist, intr-o liziera de la marginea Galatiului. Seful CJ: "Acestui politist i-as fi taiat scarbavnicul madular"

Un tanar sustine ca a fost violat de un politist, intr-o liziera de la marginea Galatiului. Seful CJ:

Tanarul de 19 ani nu are adapost si sustine ca a fost agresat sexual de un politist local. In urma primelor verificari efectuate, politistii au stabilit ca cei doi se cunosteau de aproximativ cinci luni de zile, iar intre orele 18.30 - 23.30 au consumat impreuna bauturi alcoolice intr-un bar de pe raza municipiului Galati.

acum 58 luni (7 Aug 2015)

Tanarul de 19 ani nu are adapost si sustine ca a fost agresat sexual de un politist local. Totul s-a intamplat intr-o liziera de la marginea Galatiului. Victima a sunat la 112 si a anuntat Sectia 2 Politie de cele intamplate. De asemenea, a fost planificat sa-si exercite serviciul intr-un post fix de ordine si siguranta publica in unitatea noastra. De 11 ani este angajatul Politiei Locale, a trecut toate testele psihologice si medicale si nu a avut abateri pana la acest moment", a declarat Aurelia Bogatu-Matei, purtator de cuvant Politia Locala Galati.

In urma primelor verificari efectuate, politistii au stabilit ca cei doi se cunosteau de aproximativ cinci luni de zile, iar intre orele 18.30 - 23.30 au consumat impreuna bauturi alcoolice intr-un bar de pe raza municipiului Galati. Cei doi au parasit localul, iar intr-o liziera tanarul ar fi fost agresat sexual de politistul in varsta de 47 ani. Latinii spuneau ca nu stie carte, dar traducerea dorintei omului in uniforma intr-o actiune violenta, ilegala si abuziva ridica o problema grava in aceasta tara. Nu e normal ce se intampla in tara noastra, alti doi politisti au violat o minora care era sub raspunderea statului. Acestui politist local i-as fi taiat scarbavnicul madular, pentru ca asta era prevazuta de legislatia medievala si i l-as fi pus intr-un borcan pentru ca toata lumea sa vada si sa inteleaga faptul ca anumite lucruri se pedepsesc cu strasnicie.

In timpul audierilor, tanarul de 19 ani a revenit asupra plangerii initiale aratand ca nu solicita continuarea cercetarilor.

Dosarul a fost finalizat de catre politisti si inaintat catre Parchetul de pe langa Judecatoria Galati cu propunerea legala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro