Un tanar din Suceava acuza ca mama i-a murit cu zile in spital: "Trebuia operata de peritonita, dar a stat o noapte agatata de un aparat de insulina"

Un tanar din Suceava acuza ca mama i-a murit cu zile in spital:

In seara zilei de 4 ianuarie 2018, la ora 9.25, acesta a fost sunat de la spital si a fost anuntat ca mama lui a decedat, comunicandu-i-se sa vina a doua zi dimineata, la ora 8.00, la morga spitalului. Alte stiri pe aceasta tema: Un avocat a anuntat ca e dispus sa-i reprezinte gratis in instanta pe toti cei care au avut de suferit din cauza medicului Lucan INTERVIU Medic chirurg, despre hibele sistemului sanitar: "Exagerand numarul de investigatii, pana ajunge bolnavul la locul unde sa fie tratat moare" Acuzata de moartea unei fetite de cinci ani, doctorita Georgeta Calinescu a fost condamnata, definitiv, la inchisoare

acum 74 luni (7 Jan 2018)

Tanarul sustine ca mama sa a murit cu zile la Spitalul Judetean Suceava, din cauza lipsei de profesionalism a personalului medical. Vincent Tecuceanu a povestit pe contul personal de Facebook cum a dus-o pe mama lui la spital, insa a doua zi a fost sunat de catre medici si anuntat ca femeia a decedat.

"Pe data de 3 ianuarie 2018, la ora 9 si ceva seara, m-a sunat fratele meu sa vin de urgenta la ai mei acasa pentru ca mama mea se simtea foarte rau. Am intrebat-o daca nu ar vrea sa mearga la spital si mi-a raspuns ca vrea sa faca o baie maine dimineata si apoi sa mergem. Am iesit speriat putin afara si stand si gandindu-ma am decis sa sun la 112 si sa chem o ambulanta. A venit ambulanta destul de repede, personalul a intrat in casa, i-au luat pulsul, au vorbit cu ea si au decis sa o duca la spital. Din cauza ca era cazuta si nefiind suficient spatiu, am scos usa de la camera din balamale, am ajutat sa o punem pe targa si am mers la spital", a povestit Vincent Tecuceanu.

Acesta a mai spus ca mama sa a fost dusa la Unitatea de Primire a Urgentelor a Spitalului Judetean Suceava, unde i-au fost facute analize. Dupa circa doua ore, el a fost chemat de un doctor care i-a spus ca are prezent in sange virusul B si o glicemie foarte ridicata, de 730, avand un inceput de diabet.

"A doua zi, pe la ora 15.00, ajung la spital, intru in sectia unde era mama mea adusa ca sa constat ca ea era in agonie combinata cu semi coma, avea respiratie deasa cu gemete de durere. Era pusa la un aparat de insulina si cu o perfuzie. Il intreb simplu ce e de facut la care doctorul da din umeri si-mi zice ca el nu stie, ca el e doar medic de garda aici.

In seara zilei de 4 ianuarie 2018, la ora 9.25, acesta a fost sunat de la spital si a fost anuntat ca mama lui a decedat, comunicandu-i-se sa vina a doua zi dimineata, la ora 8.00, la morga spitalului. In schimb ea a stat o zi si o noapte agatata de u... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro