Un tanar din Iasi s-a sinucis, dupa ce a explicat motivul pe Facebook: "Nu am reusit sa renunt la diavol. Jocurile m-au dus aici"

Tanarul Marian Chirascu lucra la o frizerie din oras si, potrivit postarilor de pe pagina sa de Facebook, era foarte apreciat de clienti.

acum 107 luni (5 Apr 2015)

Tanarul Marian Chirascu lucra la o frizerie din oras si, potrivit postarilor de pe pagina sa de Facebook, era foarte apreciat de clienti. Vineri seara, tanarul de 27 de ani a postat un mesaj pe Facebook, in care si-a anuntat sinuciderea, invocand problemele pe care le-ar fi avut cu jocurile de noroc. Jocurile m-au dus aici, ma voi duce alaturi de fratele meu. La scurt timp dupa postarea acestui mesaj, un prieten de-al sau a sunat la 112. Potrivit unor surse din cadrul Politiei, Marian a fost gasit de agenti spanzurat cu un cordon de fereastra. Cercetarile continua", a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Tragedia este amplificata de faptul ca, in urma cu cateva zile, fratele victimei se sinucisese in mod identic in Anglia. Primele informatii arata ca Marian imprumutase o suma uriasa de bani de la patronul sau pentru a-si putea repatria fratele. Ar fi avut nevoie de aproximativ 5.000 de euro si ar fi decis sa inmulteasca la pacanele suma imprumutata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro