Un tanar de 37 ani, din Suceava, a murit intr-un tren in apropiere de Barlad

Un tanar de 37 ani, din Suceava, a murit intr-un tren in apropiere de Barlad

In acelasi timp, in Gara Talasmani a sosit trenul Inter Regio de la Targu Bujor, iar barbatul a luat decizia de a se urca, in conditiile in care trenul ar fi parcurs distanta pana la Barlad in 30 de minute, iar ambulantei i-ar fi luat cel putin o ora sa ajunga in comuna Vinderei, data fiind situatia drumurilor in zona.

acum 95 luni (3 Jan 2015)

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, tanarul astepta trenul in Gara Talasmani impreuna cu prietena lui, cand a inceput sa se simta rau. In acelasi timp, in Gara Talasmani a sosit trenul Inter Regio de la Targu Bujor, iar barbatul a luat decizia de a se urca, in conditiile in care trenul ar fi parcurs distanta pana la Barlad in 30 de minute, iar ambulantei i-ar fi luat cel putin o ora sa ajunga in comuna Vinderei, data fiind situatia drumurilor in zona.

In acelasi timp, tanarul care suferea de diabet, fiind dependent de insulina, a tinut legatura cu echipajul de la Ambulanta care il astepta in Gara Barlad.

"Tanarul a fost gasit de echipajul de la Ambulanta intins pe culoarul din tren. Cadrele medicale au efectuat timp de mai bine de 40 de minute manevre de resuscitare, insa fara rara raspun, constantandu-se decesul barbatului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro