Un tanar de 30 de ani vrea sa revolutioneze felul in care invata liceenii in Romania

Un tanar de 30 de ani vrea sa revolutioneze felul in care invata liceenii in Romania

Planul lui este original si ambitios: o televiziune online, BAC TV, dedicata elevilor care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat, o aplicatie de smartphone BACOPEDIA si reprezentatii de teatru ale operelor literare din programa. Obiectivul principal pe care vreau sa il ating conducand cu Uber este sa imi cresc veniturile si sa imi mentin un rating de 5 stele in aplicatie. Nu am idee peste ce tip de om dau, ce va dori sa ma intrebe, cat de mult voi empatiza, cat de multe voi reusi sa ii povestesc despre proiectul meu.

acum 91 luni (2 Aug 2016)

In prezent, este devotat unui proiect in educatie pentru liceeni, deoarece, spune el, "elevii trebuie sa acumuleze corect si in ritmul vietii lor informatia." Planul lui este original si ambitios: o televiziune online, BAC TV, dedicata elevilor care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat, o aplicatie de smartphone BACOPEDIA si reprezentatii de teatru ale operelor literare din programa. Conduce cu Uber pe langa jobul lui principal si pentru a vedea acest proiect realitate dar si pentru ca ii place condusul: "ma relaxeaza.

Proiectul meu nu ar fi existat daca in adolescenta mea nu m-as fi lovit de lipsa de repere, neimpliniri pornite direct de pe bancile scolilor. Mi le-am asumat, iar acum consider ca este si de datoria mea sa schimb ceva ce m-a dezavantajat in perioada in care am fost cobai pentru un sistem educational pe care eu il consider defect.

Conform planului meu, elevii se vor bucura in curand de o televiziune online, BAC TV, care va fi dedicata examenului de bacalaureat, evaluarii nationale si tuturor scolilor, liceelor, universitatilor si angajatorilor. Nu in ultimul rand, vreau sa organizez in scoli si reprezentatii teatrale ale operelor literare pe care elevii le au de pregatit, sub denumirea "Pauza de teatru.

Elevii trebuie sa acumuleze corect si in ritmul vietii lor informatia. Ulterior, aceasta le va folosi pentru a-si dezvolta criterii sanatoase de analiza, personalitatea, creativitatea, care cred ca se regasesc in prea putini elevi ai scolii romanesti. Pentru acestia putini si pentru toti ceilalti doresc, alaturi de echipa formata in jurul acestei initiative, sa schimbam sistemul de invatamant romanesc.

Vrei ca la un moment dat sa si monetizezi acest proiect? Insa, evoluand si apropiindu-ma mai mult de actualii parteneri ai proiectului, am identificat metode prin care putem monetiza. Si nu din partea elevilor, ci a companiilor care doresc sa se prom... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro