Un sucevean si-a omorat nevasta, dupa care s-a spanzurat. Cei doi erau proaspat divortati din cauza geloziei exagerate a barbatului

Un sucevean si-a omorat nevasta, dupa care s-a spanzurat. Cei doi erau proaspat divortati din cauza geloziei exagerate a barbatului

O patrula de ordine publica si o echipa de la Biroul Investigatii Criminale Suceava s-au deplasat la fata locului, stabillind ca in casa respectiva locuiesc Gheorghita Anghel, de 51 de ani si sotia acestuia Elena Anghel, de 50 de ani, ambii din Suceava. Sotii Anghel se certau foarte des si din cate se pare, cei trei copii ai lor, o fata plecata la munca in strainatate, un baiat politist in Cristesti, in judetul Iasi si un alt fiu aflat la studii la Scoala de Agenti de Politie din Cluj, incercau sa gaseasca o solutie pentru ca Elena Anghel sa se mute in alt loc.

acum 52 luni (6 Mar 2016)

O crima teribila urmata de o sinucidere s-a produs intr-o casa din municipiul Suceava. Un barbat de 51 de ani si-a omorat cu sange rece fosta sotie, dupa care s-a spanzurat cu o sfoara de scarile dintre etajele locuintei.

Descoperirea macabra a fost facuta in seara zilei de 5 martie 2016, in jurul orei 22.50, cand un barbat din municipiul Suceava a sunat la 112 si a anuntat ca, pe la ora 22.40, un vecin de pe strada Traian Taranu a fost gasit spanzurat in locuinta sa. O patrula de ordine publica si o echipa de la Biroul Investigatii Criminale Suceava s-au deplasat la fata locului, stabillind ca in casa respectiva locuiesc Gheorghita Anghel, de 51 de ani si sotia acestuia Elena Anghel, de 50 de ani, ambii din Suceava.

In livingul imobilului de la parter, de stalpii scarii ce duce la etajul superior al casei, a fost gasit cadavrul lui Gheorghita Anghel, cu o sfoara in jurul gatului, barbatul fiind imbracat in pijama. Sotii Anghel se certau foarte des si din cate se pare, cei trei copii ai lor, o fata plecata la munca in strainatate, un baiat politist in Cristesti, in judetul Iasi si un alt fiu aflat la studii la Scoala de Agenti de Politie din Cluj, incercau sa gaseasca o solutie pentru ca Elena Anghel sa se mute in alt loc.

La data de 5 martie 2016, in jurul orei 22.30, Radu Anghel, fiul care locuieste in judetul Iasi, l-a sunat pe nasul sau de casatorie si l-a rugat sa mearga la casa parintilor sai, deoarece acestia nu au raspuns toata ziua la telefon.

La parterul casei l-a gasit pe Gheorghita Anghel, spanzurat cu o funie de balustrada scarilor. Barbatul a iesit din imobil si a sunat la 112 cerand sprijinul unui echipaj de ambulanta si a politistilor. Oamenii legii au gasit la etajul casei o camera incuiata, a carei usa au fortat-o, dand peste cadavrul Elenei Anghel, pe al carei trup neinsufletit erau mai multe urme de violenta. Elena Anghel avea mai multe leziuni pe ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro