Un student la Drept A DISPARUT FARA URMA. Familia e disperata: "Noi te iubim si te vrem acasa"

Un student la Drept A DISPARUT FARA URMA. Familia e disperata:

Parintii lui Andrei au gasit acasa toate actele baiatului, inclusiv portofelul cu bani, pe masa, lucru ce i-a pus pe ganduri, dar nu au mai putut sa ia legatura cu el, telefonul fiind era inchis. "Nu ne explicam ce l-a facut sa plece pentru ca nu l-am certat, nu am avut nici o discutie mai aprinsa cu el.

acum 78 luni (1 Sep 2014)

Parintii spun ca joi, 28 august, la pranz, au vorbit ultima data cu el la telefon. Baiatul i-a anuntat ca merge sa isi cumpere haine, iar Andrei i-a spus mamei ca mai are putina baterie la telefon, gds.ro. Cand eram pe drum, l-am sunat sa vad ce face si mi-a spus ca merge sa isi cumpere niste haine si adidasi ca era reducere, apoi mi-a spus ca mai are doar o linie de baterie la telefon. Mai tarziu cand am vrut sa il sun nu mai mergea telefonul.

Parintii lui Andrei au gasit acasa toate actele baiatului, inclusiv portofelul cu bani, pe masa, lucru ce i-a pus pe ganduri, dar nu au mai putut sa ia legatura cu el, telefonul fiind era inchis. Au asteptat pana noaptea tarziu ca fiul lor sa se intoarca acasa, dar nu primit nici o veste. Am asteptat pana tarziu, am sunat pe la rude, pe la prieteni, dar nimeni nu stia nimic de el, nici macar verisorul lui cu care umbla mereu", a spus femeia. "Nu ne explicam ce l-a facut sa plece pentru ca nu l-am certat, nu am avut nici o discutie mai aprinsa cu el. Se pregatea sa mearga in anul II la Drept", a spus cu lacrimi in ochi tatal lui Andrei.

Andrei avea si o iubita, insa parintii spun ca baiatul se despartise de ea si nici nu au cunoscut-o. "Andrei avea o iubita, dar nu a apucat sa ne-o prezinte. Nu stim daca a mai vorbit cu ea, dar, daca ea stie ceva de el, o rugam sa ne anunte", a spus tatal lui Andrei. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro