Un sobolan "a deturnat" o cursa aeriana Mubai-Londra

Un sobolan

Pilotul a apasat pe sistemul de franare de urgenta si a readus avionul in zona de parcare. Iar intr-un alt incident, un avion al Air India de la Mumbai a fost lovit de un microbuz de catering, pe aeroportul american Newark din New Jersey.

acum 99 luni (31 Dec 2015)

Pilotul a intrerupt cursa spre Londra si a intors avionul inapoi la Mumbai ca "masura de precautie" in cazul in care sobolanul ar fi putut roade vreun cablu electric sau de control al aeronavei.

"Prezenta rozatoarei de la bord este in curs de investigare.

Ulterior, cei 256 de pasagerii au fost preluati de un alt avion care i-a dus la Londra. Primul aparat de zbor urma sa fie supus unor fumigatii si verificat, inainte de a fi dat in folosinta din nou.

Ocazional a mai fost semnalata prezenta unor sobolani pe cursele aeriene, cel mai frecvent ei patrunzand in aeronave odata cu livrarile de alimente ale serviciilor de catering. Un pilot a ratat decolarea dintr-un oras din nordul Indiei, dupa ce un caine vagabond a intrat pe pista chiar cand aparatul de zbor rula. Pilotul a apasat pe sistemul de franare de urgenta si a readus avionul in zona de parcare.

Toti cei 171 de pasageri si echipajul de zbor au fost ulterior imbarcati in acelasi avion care a decolat spre Londra. Iar intr-un alt incident, un avion al Air India de la Mumbai a fost lovit de un microbuz de catering, pe aeroportul american Newark din New Jersey. Cu doua saptamani in urma, un tehnician de la Air India a fost absorbit intr-un motor de avion si ucis, pe aeroportul din Mumbai. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro