Un SMS pentru "Cumintenia Pamantului"

Un SMS pentru

desen de Dan Perjovschi De altfel, aflat ieri la prezentarea oficiala a noului manager al Muzeului National de Arta a Romaniei Calin Stegerean, ministrul Culturii amintea de responsabilitatea pe care o avem cu totii de a achizitiona aceasta opera brancusiana.

acum 96 luni (22 Jul 2016)

De astazi, din acest moment, ci care doresc sa fie "coproprietari" ai operei brancusiene "Cumintenia Pamantului" pot dona 2 euro prin SMS.

Cum se face: puteti trimite SMS cu textul "brancusi" la numarul 8833 si contribuiti cu 2 euro la campania nationala de subscriptie publica. desen de Dan Perjovschi

De altfel, aflat ieri la prezentarea oficiala a noului manager al Muzeului National de Arta a Romaniei Calin Stegerean, ministrul Culturii amintea de responsabilitatea pe care o avem cu totii de a achizitiona aceasta opera brancusiana. Si mintea de cuvintele lui Brancusi "eu nu am vrut sa sculptez pasarea, ci zborul" (parafrazand) si recomanda romanilor sa "invete zborul", adica sa inteleaga importanta acestei opere pentru cultura din tara lor. Citeste si:

+Ultima decizie a Curtii Constitutionale schimba multe din dosarele

+LIVIU DRAGNEA, declaratie HALUCINANTA la Romania TV: "POATE

+Tariceanu, lovitura dura pentru ... Citeste intreg articolul pe evz.ro