Un site matrimonial care accepta doar oameni foarte atragatori a ales cele mai sexy utilizatoare. Cum arata in bikini

Un site matrimonial care accepta doar oameni foarte atragatori a ales cele mai sexy utilizatoare. Cum arata in bikini

Site-ul BeautifulPeople.com are standarde foarte ridicate cand vine vorba de selectarea membrilor sai: nu accepta decat inscrierea persoanelor foarte frumoase. De atunci, peste 7 milioane de persoane au fost respinse pentru ca nu au fost considerate suficient de frumoase.

acum 83 luni (31 Aug 2015)

Site-ul BeautifulPeople.com are standarde foarte ridicate cand vine vorba de selectarea membrilor sai: nu accepta decat inscrierea persoanelor foarte frumoase. Recent, acest site a ales castigatoarea unui concurs miss bikini: Joslyn Stabile, actrita si fotomodel de 23 de ani din Boston, a primit cele mai multe voturi din partea barbatilor care ar vrea sa se intalneasca cu ea, scrie Daily Mail.

Barbatii care sunt inscrisi pe acest site au votat mai multe fotografii ale candidatelor care s-au inscris la concurs. Joslyn se declara incantata de titlul obtinut, mai ales ca toate femeile care au participat sunt deosebit de frumoase, toate fiind membre ale site-ului exclusivist.

BeautifulPeople.com are peste un milion de membri la nivel mondial si doar o persoana din opt care aplica pe site este acceptata sa se inscrie. Membrii mai vechi au la dispozitie 48 de ore in care pot vota noii candidati, care trimit cate o fotografie in speranta ca vor fi acceptati. Anul acesta, peste 30.000 de membri au fost dati afara, pentru ca aspectul lor fizic nu mai corespundea standardelor cerute.

Site-ul este condus de Greg si Genevieve Hodge si a fost lansat in anul 2003. De atunci, peste 7 milioane de persoane au fost respinse pentru ca nu au fost considerate suficient de frumoase. Top 5 cele mai sexy utilizatoare BeautifulPeople.com:

Joslyn Stabile

Alie Craig

Wai Yan Dion Leung

Sonja Pamminger

Amy Rohn ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro