Un schiem in acest weekend in judetul Brasov

Un schiem in acest weekend in judetul Brasov

Sase puncte costa 30 de lei pentru adulti si 15 lei petnru copii, insa costul pentru fiecare punct scade semnificativ daca sunt achizitionate pachete cu mai multe puncte De exemplu, o cartela de 30 de puncte costa 100 de lei pentru adulti si 55 de lei pentru copii. Partia a fost inaugurata in 2009 cu o investitie de un million de euro si se afla in comuna Dragus, la aproximativ opt kilometri de Manastirea Sambata si 80 de km de Brasov sau Sibiu.

acum 44 luni (15 Dec 2016)

In Poiana Brasov, in acest weekend se poate schia pe urmatoarele partii: Lupului, partea superioara, Kantzel, Sulinar si Drumul Rosu, pana la baza, Bradului si Stadionului. Pe partia Bradul, in weekend, functioneaza si instalatia de nocturna, astfel ca turistii se pot bucura de schi si dupa lasarea intunericului. Au fost puse in functiune si instalatiile pe cablu dedicate sezonului de iarna: telegondola, telescaun Ruia si teleschiurile Bradul si Stadionului. Stratul de zapada este 80-90 de cm in partea superioara a Masivului Postavaru si 40-60 de cm in partea inferioara.

Biletul pentru urcare/coborare cu telecabina sau telegondola este de 20 lei/calatorie pentru adulti si 10 lei pentru copii, iar un bilet cu o urcare si o coborare este 35 de lei pentru adulti si 17 lei pentru copii. In cazul cartelelor de acces, acestea vor putea fi achizitionate si/sau incarcate cu 6 pana la 240 de puncte. Sase puncte costa 30 de lei pentru adulti si 15 lei petnru copii, insa costul pentru fiecare punct scade semnificativ daca sunt achizitionate pachete cu mai multe puncte De exemplu, o cartela de 30 de puncte costa 100 de lei pentru adulti si 55 de lei pentru copii. Pentru fiecare urcare in baza cartelei cu puncte, vor fi taxate sase puncte pentru telecabina Capra Neagra si telegondola, doua puncte pentru teleschiurile Bradul si Ruia sub teleferic, si un punct pentru teleschiurile Stadion si Kanzel. Echipamentul de schi se inchiriaza cu 35-40 de lei. Un weekend obisnuit in Poiana Brasov, care include doua nopti de cazare, poate costa si 300 de euro. Partia dispune de teleschi, iar un skipass pentru o zi costa in medie 150 de lei. Echipamentul de schi se inchiriaza cu 35-40 de lei.

Sambata se deschide partia de la Dragus

Turistii care vor sa evite aglomeratia, dar si sa cheltuie mai putini bani pot alege partia de la Dragus. Partia a fost inaugurata in 2009 cu o investitie de un million de euro si se af... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro