Un RUS MISTERIOS a fost ARESTAT pentru o frauda de 36 de MILIOANE de EURO. Detalii INCREDIBILE | FOTO

Un RUS MISTERIOS a fost ARESTAT pentru o frauda de 36 de MILIOANE de EURO. Detalii INCREDIBILE | FOTO

Un cetatean din Rusia a fot arestat zilele trecute in Capitala dupa ce a fost dat in urmarire internationala de autoritatile de la Moscova. Rusul este acuzat de inselaciune si abuz in serviciu de autoritatile de la Moscova.

acum 76 luni (29 May 2016)

Un cetatean din Rusia a fot arestat zilele trecute in Capitala dupa ce a fost dat in urmarire internationala de autoritatile de la Moscova. El este suspectat ca a adus un prejudiciu statului rus de circa 36.000.000 de euro.

Potrivit flux24.ro, rusul Andrey Korolev a fost conectat o vreme la cercurile importante de la putere la Kremlin. El a fost arestat dupa o decizie a Curtii de Apel Bucuresti si urmeaza sa se hotarasca daca va fi extradat sau nu in Rusia. Acesta a fost implicat in afaceri imporntate privind sectorul energetic si avea un proiect de privatizare al sistemului de gaze naturale din Grecia si de creare a unei retele in Balcani. Compania a fost infiintata in 1989 cu sprijin venit din Statele Unite ale Americii

In 2013, Sintez Group a facut o oferta statului grec in valoare de 1.9 miliarde de euro pentru compania nationala elena de gaze, adica DEPA.

Rusul este acuzat de inselaciune si abuz in serviciu de autoritatile de la Moscova. Astfel, se ridica niste semne de intrebare privind prezenta lui in Romania si legaturile sale cu serviciile de la Moscova.

Foto: flux24.ro

Citeste si:

+Putin e la pamant!

+Lovitura DURA data de Vladimir Putin Romaniei. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro