Un roman din Diaspora l-a sunat pe deputatul care cere retragerea cetateniei pentru defaimarea tarii: "Patriotismul nu inseamna sa furi, ci sa condamni furtul"

Un roman din Diaspora l-a sunat pe deputatul care cere retragerea cetateniei pentru defaimarea tarii:

El mi-a suspectat intentiile, ca si cum nu ar fi clare si nu ar fi inteles deja ce ii transmit, ca stau pe net din Portugalia (ce vina de ceva o mai fi si asta!?), apoi am continuat in mesaje, el acuzandu-ma ca ii fac procese de intentie si am apucaturi tipice nazistilor (ciudat ca niste ciudati chipurile nationalisti cu apucaturi extremiste de dreapta care pozeaza in haine socialiste sa acuze pe altii de nazism cand sunt luati la intrebari). L-a numit pe Boc sobolan Tot Adrian Solomon, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta in 2011,in calitate de deputat, si-a exprimat nemultumirea fata de o alta vizita neanuntata, de aceasta data a premierului in functie la acea vreme, Emil Boc.

acum 71 luni (14 Mar 2018)

Mihai Tufa, un vasluian stabilit in Portugalia, povesteste intr-o postare pe Facebook ca miercuri, 14 martie, l-a contactat telefonic pe deputatul Adrian Solomon pentru a-i cere lamuri.

Potrivit Ziare.com, Adrian Solomon a lansat propunerea ca romanii care nu sunt de buna credinta si defaimeaza tara sa fie sanctionati, ajungandu-se chiar la retragerea cetateniei. Nu este o lege care sa puna in aplicare prevederile constitutionale, dar cred ca un cetatean de buna credinta nu poate sa defaimeze tara", a declarat Adrian Solomon, citat de Ziare.com. L-am intrebat cum vine asta cu retragerea cetateniei, el a spus ca e o propunere si se poate merge pana acolo in cazul persoanelor defaimatoare de tara care au primit cetatenia in urma casatoriei, spre exemplu. I-am transmis ca daca spui unor pesedisti ca is niste penali incompetenti care doar urmaresc sa scape de inchisoare, in timp ce prin Romania nu se construiesc autostrazi de exemplu, asta nu inseamna ca defaimezi tara, ci doar ca niste pesedisti sunt penali si incompetenti.

El mi-a suspectat intentiile, ca si cum nu ar fi clare si nu ar fi inteles deja ce ii transmit, ca stau pe net din Portugalia (ce vina de ceva o mai fi si asta!?), apoi am continuat in mesaje, el acuzandu-ma ca ii fac procese de intentie si am apucaturi tipice nazistilor (ciudat ca niste ciudati chipurile nationalisti cu apucaturi extremiste de dreapta care pozeaza in haine socialiste sa acuze pe altii de nazism cand sunt luati la intrebari). I-am repetat mesajul: nu voi sunteti tara, Dragnea nu e Romania, si a ii spune ca e penal si hot nu e defaimare de tara. A ramas ca eu sunt in eroare si din nefericire el nu are tot timpul sa ma lamureasca", a relatat Mihai Tufa, pe contul personal de Facebook, despre discutia cu deputatul Solomon. In plus, el transmite deputatului Solomon si celorlalti sustinatori ai propunerii sa se ocupe si de Ion Luca Caragiale pentru ca "si el a defaimat tara".

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro