Un roman boicoteaza Lidl pentru ca au eliminat crucile de pe designul unor produse grecesti

Un roman boicoteaza Lidl pentru ca au eliminat crucile de pe designul unor produse grecesti

Virgiliu Pop a transmis o scrisoare oficiala celor de la Lidl Romania, prin care ii informeaza ca a initiat o campanie de bicotare a lantului de magazine.

acum 38 luni (1 Sep 2017)

Virgiliu Pop a transmis o scrisoare oficiala celor de la Lidl Romania, prin care ii informeaza ca a initiat o campanie de bicotare a lantului de magazine. Motivul il reprezinta eliminarea crucilor din designul anumitor produse din gama "Eridanous", cruci prezente pe bisericile din Santorini (Grecia) dar absente de pe ambalajul acestor produse. "Am aflat despre aceasta prin intermediul newsfeed-urilor de pe Facebook care fac trimitere la presa straina - aceasta stare de fapt fiind observata initial in Belgia: http://bit.ly/2x7RPtU. La fel, tin sa precizez ca, pana ieri, am fost un client fidel Lidl, ca sunt multumit de calitatea produselor, si ca imi doresc cat mai grabnic revenirea mea in randurile clientilor Lidl. Pentru aceasta, insa, e nevoie de indreptarea acestei majore erori de marketing", a transmis Virgiliu Pop, oficialilor supermarketului Lidl.

Timisoreanul sugereaza ca pana la reasezarea crucii la locul sau pe ambalaj, cei de la Lidl sa initieze o campanie de donare a produselor al caror ambalaj e neconform cu realitatea orfelinatelor sau caselor de batrani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro