Un roman a descoperit ca la el acasa locuieste un ucrainean

Un roman a descoperit ca la el acasa locuieste un ucrainean

Vasile Patraucean a aratat ca, la data de 23 august 2016, a primit un plic de la Serviciul Judetean de eliberare a permiselor de conducere, din care rezulta ca un anume Corotia Miroslav este domiciliat la adresa sa - orasul Vicovu de Sus, strada Carol I, nr. Adresa a fost trimisa la data de 9 august 2016, este semnata de seful serviciului mai sus amintit, comisarul sef Florin Chiaptanariu, seful serviciului sucevean a clarificat lucrurile din start, aratand ca actele vizand preschimbarea permiselor de conducere se verifica in conformitate cu legislatia in vigoare, procedurile care au stat la baza emiterii acestor documente, trebuind sa fie verificate anterior de catre structurile de evidenta a persoanelor din zona de rezidenta a solicitantilor.

acum 36 luni (1 Feb 2017)

Un barbat din orasul sucevean Vicovu de Sus, aflat la granita cu Ucraina, s-a trezit peste noapte ca pe adresa lui isi are domiciliul unui ucrainean. Vasile Patraucean a aratat ca, la data de 23 august 2016, a primit un plic de la Serviciul Judetean de eliberare a permiselor de conducere, din care rezulta ca un anume Corotia Miroslav este domiciliat la adresa sa - orasul Vicovu de Sus, strada Carol I, nr.

El a prezentat si continutul acestui plic trimis de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Suceava prin care acesta era instiintat ca "referitor la cele solicitate de dumneavoastra in lucrarea 5740 din 27.04.2016, privind preschimbarea permisului de conducere ucrainean, editarea si eliberarea permisului de conducere romanesc valabil pentru categoria A1, A, B1, B, C1, C, D1 (?, n.r.), D, BE, CIE, CE, va facem cunoscut ca s-a aprobat cererea dumneavoastra".

Adresa a fost trimisa la data de 9 august 2016, este semnata de seful serviciului mai sus amintit, comisarul sef Florin Chiaptanariu, seful serviciului sucevean a clarificat lucrurile din start, aratand ca actele vizand preschimbarea permiselor de conducere se verifica in conformitate cu legislatia in vigoare, procedurile care au stat la baza emiterii acestor documente, trebuind sa fie verificate anterior de catre structurile de evidenta a persoanelor din zona de rezidenta a solicitantilor.

Adresa primita de Vasile Patraucean de la Serviciul de permise auto.

Functionar de la Primaria Vicovu de Sus cercetat penal pentru fals

Vasile Patraucean a depus o plangere la Politia din Vicovu de Sus, pentru clarificare situatiei. La data de 11 septembrie 2016, el a plecat la munca in Germania, lasand la dispozitia politistilor din Vicovu de Sus un numar de telefon la care putea fi contactat si in strainatate. Am acceptat convorbirea si am vorbit cu o persoana d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro