Un Rolls-Royce Phantom III apartinand Tiriac Collection a obtinut premiul cel mare la concursul "Belgrade 24 Hours of Elegance"

Un Rolls-Royce Phantom III apartinand Tiriac Collection a obtinut premiul cel mare la concursul

Cea de-a saptea editie a concursului de eleganta auto din Serbia, organizata de Federatia Sarba a Vehiculelor Istorice, membra FIVA, s-a defasurat in perioada 1-3 septembrie 2017 si a reunit masini din cele mai importante colectii din Europa.

acum 37 luni (7 Sep 2017)

Cea de-a saptea editie a concursului de eleganta auto din Serbia, organizata de Federatia Sarba a Vehiculelor Istorice, membra FIVA, s-a defasurat in perioada 1-3 septembrie 2017 si a reunit masini din cele mai importante colectii din Europa. Prezentarea vehiculelor participante s-a desfasurat la Palatul Regal din Belgrad, iar concursul si evaluarea acestora de catre un juriu specializat a avut loc la Grand Casino Beograd.

Rolls-Royce Phantom III a fost produs intr-o editie limitata de 710 exemplare, iar modelul impunea noi standarde de excelenta in domeniul vehiculelor motorizate. Masina era propulsata de un motor V12 de 7,340 cc si era dotata cu suspensie fata independenta. Masina era echipata complet pentru calatorii pe distante lungi, dispunand de discuri Ace la roti , roata de rezerva incastrata, montata lateral pe aripa fata, oglinda retrovizoare, dublu claxon, far de zi pozitionat central si o trusa completa de scule.

In perioada 2012-2014, modelul Rolls-Royce Phantom III Sports Saloon a fost complet restaurat de inginerii Tiriac Collection, iar in 2014 a obtinut premiul special al juriului pentru restaurare in cadrul Concursului de Eleganta desfasurat anual la Sinaia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro