Un reputat antrenor roman este aratat cu degetul: "A batut o sportiva pana la lesin"

Un reputat antrenor roman este aratat cu degetul:

Sportivele sunt obligate sa doarma cu usa deschisa la camera, nu au voie sa foloseasca oja, trebuie sa declare cu cine umbla si de ce, sunt spionate in permanenta pe Facebook, le sunt controlate si perchezitionate camerele in lipsa lor, li se umbla in calculatoare, iar la toate acestea se adauga abuzurile verbale si fizice la care sunt supuse.

acum 75 luni (15 Nov 2016)

Alexandru Balgradean, fostul secretar al Federatiei Romane de Judo, a facut o serie de acuzatii incredibile la adresa lui Florin Bercean, antrenorul lotului olimpic feminin. Balgradean il acuza pe Bercean ca le bate pe judoka si ca profita de pe urma performantelor acestora.

Din calitate de antrenor al lotului olimpic, Bercean a castigat o medalie de aur cu Alina Dumitru la Beijing 2008 si doua medalii de argint, cu Alina Dumitru si Corina Caprioriu, la Londra 2012. Sunt considerate doar niste vite de munca, a caror singura menire e sa-i umple buzunarele lui Florin Bercean. In decursul anilor, a reusit sa monopolizeze tot judo-ul feminin la Cluj si sa-si creeze ilegal o schema piramidala, care il facea unic castigator.

Nu va intrebati de ce foste mari campioane nu revin niciodata la Cluj sa imparta din experienta lor tinerilor aspiranti?

Cum de nu s-a gasit un loc pentru Alina Dumitru sau Corina Caprioriu, sau Dinea, sau Chitu si altii, si altii? Acesti executanti le inoculeaza sportivilor de 14-16 ani ideea ca sunt niste roboti, ca ei sunt acolo doar atat timp cat executa ordine". Sportivele sunt obligate sa doarma cu usa deschisa la camera, nu au voie sa foloseasca oja, trebuie sa declare cu cine umbla si de ce, sunt spionate in permanenta pe Facebook, le sunt controlate si perchezitionate camerele in lipsa lor, li se umbla in calculatoare, iar la toate acestea se adauga abuzurile verbale si fizice la care sunt supuse.

Totul functioneaza acolo ca o organizatie de tip terorist. Anul trecut, o sportiva a fost batuta pana la lesin in vestiar de celebrul antrenor, pentru ca nu a facut categoria. Sportivii sunt total rupti de viata si de binefacerile ei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro