Un psiholog de la Harvard dezvaluie 3 moduri inedite pentru cresterea semnificativa a increderii in sine

Un psiholog de la Harvard dezvaluie 3 moduri inedite pentru cresterea semnificativa a increderii in sine

Pentru a-si ajuta studentii sa-si dezvoltare aceste abilitati, Amy Cuddy, psiholog si profesor la Universitatea Harvard, a gasit mai multe tehnici de dezvoltare a increderii in sine, ce au fost aprobate stiintific: Adopta pozitia unui cuceritor si ramai asa timp de doua minute In faimosul sau discurs TED, care a avut mai mult de 30 de milioane de vizualizari, Amy Cuddy, un psiholog al Universitatii Harvard, vorbeste despre limbajul corpului si lipsa increderii.

acum 90 luni (14 Dec 2016)

Pentru a-si ajuta studentii sa-si dezvoltare aceste abilitati, Amy Cuddy, psiholog si profesor la Universitatea Harvard, a gasit mai multe tehnici de dezvoltare a increderii in sine, ce au fost aprobate stiintific: Adopta pozitia unui cuceritor si ramai asa timp de doua minute

In faimosul sau discurs TED, care a avut mai mult de 30 de milioane de vizualizari, Amy Cuddy, un psiholog al Universitatii Harvard, vorbeste despre limbajul corpului si lipsa increderii.

Uitati-va in oglinda si adoptati pozitia de "super-erou": mentineti spatele drept, trageti umerii inapoi, ridicati barbia si pozitionati-va picioarele in paralel cu soldurile. Simtiti puterea care curge in voi si ramaneti in aceasta pozitie timp de doua minute. De asemenea, puteti adopta postura "stea de mare", ridicand bratele in forma de "V". Limbajul corpului nostru nu numai ca afecteaza modul in care ne vad altii, ci, de asemenea, schimba modul in care ne vedem noi.

Imagineaza-ti cum va arata viitorul

O viziune luminoasa si detaliata a ceea ce vrei sa aduca viata ta in viitor te va ajuta sa depasesti teama de esec. Hal Hershfield, profesor de marketing la Universitatea din New York, a realizat un studiu punand subiectii sa-si imagineze cum vor arata urmatorii zece ani. Cei care au constientizat trecerea timpului au fost de doua ori mai inclinati sa investeasca decat ceilalti.

Fii multumit de viata ta

Acesta este un alt mod de a vedea noi orizonturi, in ciuda a orice ti s-ar putea intampla in prezent. Jenn Scalia a fost concediata, a divortat si a ramas cu o multime de datorii. Pentru a-si rezolva problemele, ea a decis sa investeasca in propria persoana, participand la o serie de cursuri on-line, precum si efectuarea mai multor practici de zi cu zi pentru dezvoltare personala. Toate acestea au ajutat-o sa porneasca un nou proiect de dezvoltarea a afacerilor, castigurile sale ajungand la o jumatate de milion de dolari.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro