Un profesor cu vechime va avea un salariu de 3.573 de lei brut

Un profesor cu vechime va avea un salariu de 3.573 de lei brut

Acest lucru legat de corectie nu este doar legat de morala, ci un lucru intelept din perspectiva gestiunii resurselor pentru ca ne trezim ca nu platim de trei ori mai mult in instanta", a afirmat Pislaru.

acum 50 luni (1 Jun 2016)

Cu o zi inaintea mitingului anuntat de trei federatii sindicale, ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a incercat sa ii calmeze pe dascali. El a declarat, ieri, ca ordonanta privind salarizarea vine sa rezolve probleme vechi, de cinci ani

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a incercat sa faca precizari in legatura cu ordonanta privind salarizarea bugetarilor. Argumentul lui Pislaru a fost cel legat de posibile plati pe care Ministerul Muncii va trebui sa le achite in cazul in care profesorii si-ar castiga in instanta drepturi banesti, asa cum s-a intamplat in anii anteriori.

"Evitam sa platim peste 3,5 miliarde de lei, care ar putea fi cu titlu executoriu asupra statului roman in perioada urmatoare. Acest lucru legat de corectie nu este doar legat de morala, ci un lucru intelept din perspectiva gestiunii resurselor pentru ca ne trezim ca nu platim de trei ori mai mult in instanta", a afirmat Pislaru. Citeste si:

+Legea SALARIZARII: Guvernul anunta CRESTERI SALARIALE si sistem de premiere ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro