Un primar care a invelit masina primariei in folie de carbon se lauda pe Facebook cu poze in slip: "Eu si prin sat umblu la bustul gol"

Un primar care a invelit masina primariei in folie de carbon se lauda pe Facebook cu poze in slip:

O astfel de imagine, in care primarul apare alaturi de fiica sa, a devenit virala pe internet, anul trecut, dandu-l de gol pe edilul care s-a dus la mare, cu masina primariei. Nu sunt colectionar de ceasuri de nu stiu care", a declarat edilul, care considera ca pozele de pe Facebook nu afecteaza imaginea lui sau a comunei.

acum 49 luni (2 Sep 2016)

Un primar controversat dupa ce a trecut prin PC si PNL, iar in prezent este in PSD, edilul din comuna timiseana Costeiu este pe placul localnicilor, care l-au ales la ultimele alegeri primar pentru a patra oara. Pe localnici din Costeiu nu pare sa ii deranjeze nici pozele pe care primarul din Costeiu le pune pe Facebook.

Profilul primarului din Costeiu il prezinta pe edil la mare, dar si asezat pe un scaun care pare a fi un exponat dintr-un muzeu. O astfel de imagine, in care primarul apare alaturi de fiica sa, a devenit virala pe internet, anul trecut, dandu-l de gol pe edilul care s-a dus la mare, cu masina primariei. E vorba de un Duster pe care primarul l-a invelit in folie de carbon.

"Perla" pozelor de pe profilul de Facebook al lui Carebia este, insa, o fotografie in care edilul apare intr-o camasa roz, decupata la maneca stanga, acolo unde se poarta ceasul. Pentru ca ceasul de dimensiuni mari si lasat la vedere de decupajul camasii, primarul tine mana pe piept. Nu sunt colectionar de ceasuri de nu stiu care", a declarat edilul, care considera ca pozele de pe Facebook nu afecteaza imaginea lui sau a comunei. Nu cred ca am pus ceva pe poze ca sa strig imaginea comunei sau a mea", a spus primarul care a spus ca pentru cetateni sunt mai importante realizarile sale decat pozele de pe Facebook. Nu stiu ce e asa de imortant daca eu sunt la mare in pantaloni scurti. Cred ca lumea nu a ajuns in 2016 nu din greseala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro