Un preot polonez a exorcizat sute de copii aflati intr-o tabara: "A fost foarte inspaimantator, ca intr-un azil de nebuni"

Un preot polonez a exorcizat sute de copii aflati intr-o tabara:

1000 de copii din scolile orasului polonez Gryfice s-au dus intr-o tabara religioasa de trei zile in care "tinerii invata despre Dumnezeu si se dedica unei reinnoiri spirituale prin rugaciune", dupa cum suna reclama.

acum 67 luni (31 Mar 2015)

1000 de copii din scolile orasului polonez Gryfice s-au dus intr-o tabara religioasa de trei zile in care "tinerii invata despre Dumnezeu si se dedica unei reinnoiri spirituale prin rugaciune", dupa cum suna reclama. Insa, atunci cand au ajuns acolo, preotul Tomas Wieczorek, 37 de ani, a fost mai interesat sa exorcizeze demonii din ei si sa-i inlocuiasca cu Dumnezeu. Unii copii au lesinat, iar altii au inceput sa planga", povesteste mama unui copil, Magda Rutkowska, 43 de ani. Atunci cand copiii s-au repezit sa-si ajute colegii inconstienti, preotul le-a spus sa ramana pe loc: "Dumnezeu intra in sufletele lor si izgoneste diavolul". Unii copii pe care i-a atins preotul au inceput sa tipe, iar altii au izbucnit in crize nervoase de ras. A doua zi nu ne-am mai dus pentru ca ne-a fost frica de ce se mai poate intampla", povesteste unui dintre copiii prezenti la exorcizare. "Copiii nu sunt destul de maturi din punct de vedere emotional pentru a experimenta rugaciunea prin care se pogoara Sfantul Duh. "Nu am primit nicio plangere pana acum, asa ca nu este nicio problema", a transmis un purtator de cuvant al bisericii din regiune. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro