Un politist i-a salvat viata unui batran ce a incercat sa se spanzure. Agentul l-a resuscitat minute in sir pe barbatul ce dorea sa-si incheie socotelile cu viata

Un politist i-a salvat viata unui batran ce a incercat sa se spanzure. Agentul l-a resuscitat minute in sir pe barbatul ce dorea sa-si incheie socotelile cu viata

Agentul de politie nu a renuntat nicio secunda sa spere ca actiunea sa il va salva pe barbat, iar dupa multe minute de manevre de resuscitare efectuate de colegul nostru, barbatul si-a revenit si a fost preluat ulterior de cadrele medicale", se arata pe pagina de Facebook a Politiei Romane.

acum 65 luni (23 Dec 2017)

Un politist din Botosani i-a salvat viata unui batran de 71 de ani, care decis sa incheie socotelile cu viata a incercat sa se spanzure.

"Un apel la 112 iti poate rascoli latura umana, insa a fi politist inseama sa ai puterea de a nu te lasa coplesit de emotii si de a lua decizii rationale in fractiuni de secunda, indiferent de situatie.

Ieri, colegul nostru agentul de politie Marius Negrut de la I.P.J.

Politistul a salvat viata unui barbat de 71 de ani, despre care a fost anuntat prin 112 ca si-a pus capat zilelor prin spanzurare.

Agentul de politie nu a renuntat nicio secunda sa spere ca actiunea sa il va salva pe barbat, iar dupa multe minute de manevre de resuscitare efectuate de colegul nostru, barbatul si-a revenit si a fost preluat ulterior de cadrele medicale", se arata pe pagina de Facebook a Politiei Romane. O tanara de 30 de ani a fost gasita spanzurata chiar de ziua ei: "Un suflet bland de copil, nu e drept..."

Un tanar de 19 ani din Rosiorii de Vede s-a sinucis. Baiatul a fost gasit spanzurat intr-o anexa a gospodariei

Un barbat in varsta de 33 de ani, gasit spanzurat intr-o padure. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro