Un politist de la Investigatii Criminale Bistrita cu 20 de ani de experienta s-a impuscat in cap cu arma din dotare

Un politist de la Investigatii Criminale Bistrita cu 20 de ani de experienta s-a impuscat in cap cu arma din dotare

Se pare ca barbatul care era casatorit de aproape 30 de ani si avea o fata lucra de mai bine de 20 de ani in cadrul politiei bistritene la Investigatii Criminale.

acum 98 luni (17 Dec 2014)

Un politist de 53 de ani din Singeorz-Bai si-a incheiat socotelile cu viata miercuri seara. Politistul a fost gasit decedat in urma cu o ora de catre colegii sai.

Se pare ca barbatul care era casatorit de aproape 30 de ani si avea o fata lucra de mai bine de 20 de ani in cadrul politiei bistritene la Investigatii Criminale. psihologic) de doua ori in februarie si octombrie, iar rezultatele nu au aratat ca ar fi avut probleme de natura psihologica.

Apropiatii barbatului spun ca acesta ar fi suferit o cadere nervoasa din cauza faptului ca sotia sa suferea de o boala incurabila. Aceasta ar fi cautat rezolvare atat la medici cat si la preoti in ultima perioada. Nu m-as fi asteptat nici intr-o mie de ani sa faca asa ceva. Nu a avut niciodata probleme de nicio natura. M-as fi asteptat de la oricine altcineva la un asemenea gest numai de la el nu", a declarat pentru Adevarul primarul orasului Singeorz-Bai, Roland Venig. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro