Un politist de frontiera este cautat pentru fuga de la locul accidentului. Copilul de 13 ani, mutilat de sofer: "Cred ca e un vis urat"

Un politist de frontiera este cautat pentru fuga de la locul accidentului. Copilul de 13 ani, mutilat de sofer:

UPDATE Andrei Andrunache, politistul de frontiera din Husi care a fugit de la locul accidentului provocat duminica, le-a explicat anchetatorilor de ce a plecat de la locul faptei. "Barbatul de 28 de ani a fost retinut de politisti urmand a fi prezentat in cursul zilei de maine, marti, 24 februarie, in fata procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi pentru luarea unei masuri pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului", a spus Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

acum 103 luni (23 Feb 2015)

UPDATE Andrei Andrunache, politistul de frontiera din Husi care a fugit de la locul accidentului provocat duminica, le-a explicat anchetatorilor de ce a plecat de la locul faptei. S-a prezentat la sediul Politiei Husi dupa aproximativ 15 ore de la accident. Acesta a spus ca i-a fost frica de reactia oamenilor care au ajuns la locul evenimentului.

"Barbatul de 28 de ani a fost retinut de politisti urmand a fi prezentat in cursul zilei de maine, marti, 24 februarie, in fata procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi pentru luarea unei masuri pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului", a spus Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

UPDATE Andrei Andrunache (28 ani) s-a predat la sediul Politiei Husi in cursul zilei de azi, 23 februarie, in jurul orei 10.00.

Dr. Catalina Ionescu, purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "Sf. Maria" Iasi, unde a fost transferat copilul de 13 ani accidnetat de politist, a spus ca pacientul a fost echilibrat: "Copil in varsta de 13 ani, baiat, prezenta contuzie abdominala, o contuzie pulmonara, traumatism cranio-cerebral minor, cu fracturi multiple la nivelul membrelor inferioare bilateral, fracturi care necesita interventie chirurgicala cu osteosinteza (reasamblarea fragmentelor osoase). Pacientul este internat la Reanimare, in momentul de fata este pe monitorizare si reechilibrare hemodinamica". Potrivit anchetatorilor, soferul unul BMW inmatriculat in Bulgaria circula cu o viteza de aproximativ 130 de km/ora. A pierdut controlul volanului si a spulberat un copil de 13 ani care se deplasa pe trotuar, apoi a pus la pamant doua garduri si s-a infipt in zidul unei case.

Principalul suspect este un politist de frontiera, Andrei Andrunache (28 ani).

Martorii accidentului l-au vazut pe sofer in timp ce a fugit de la l... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro