Un politist beat de la DIPI si-a batut concubina, a impuscat doi oameni si a incendiat un apartament

Un politist beat de la DIPI si-a batut concubina, a impuscat doi oameni si a incendiat un apartament

Locotenent colonelul Alin Marin este ofiter al Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI), iar pistolul cu care a tras este o arma personala. Alin Marin a fost retinut, este in arestul Politiei Arges si va fi prezentat astazi magistratilor de la Judecatoria Pitesti cu propunere de arestare preventiva.

acum 52 luni (11 Nov 2016)

Locotenent colonelul Alin Marin este ofiter al Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI), iar pistolul cu care a tras este o arma personala. Femeia si agresorul erau impreuna de trei luni, apartamentul incendiat fiind inchiriat de cei doi.

Oamenii s-au alarmat in momentul in care au vazut ca iese fum din apartament, au sunat dupa ajutoare, dar si pe proprietara locuintei. La apartament a ajuns si proprietara, care in urma altercatiei a fost ranita. Politistul agresor a fost transferat la spital dupa ce s-a ranit la mana. Procurorii se ocupa de acest incident in care doi oameni au fost raniti.

Proprietara apartamentului a ajuns si ea acolo, alarmata de oamenii din bloc si a fost prima victima a pistolarului. Pe ea a nimerit-o in picior, iar comisarului Adrian Dumitrascu de la Sectia 1, cel care a incercat sa aplaneze totul, glontul i-a provocat o rana la cap.

Imobilizat, ofiterul Alin Marin a fost dus la spital de catre o echipa de mascati. De ancheta se va ocupa Parchetul de pe langa Curtea de Apel Pitesti, iar procurorii vor decide daca il vor retine sau nu pe ofiter. Politistul ranit a fost transportat la spital, cu rana la cap adanca de trei centimetri. Se apucase de bautura de o perioada si facea ca toate alea cand se imbata.

Alin Marin a fost retinut, este in arestul Politiei Arges si va fi prezentat astazi magistratilor de la Judecatoria Pitesti cu propunere de arestare preventiva. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro