Un pastor din Timisoara cheama Biserica sa ia atitudine in cazul violului de la Vaslui: "Presedintele tace, Guvernul tace. Nu ne putem permite sa tacem"

Un pastor din Timisoara cheama Biserica sa ia atitudine in cazul violului de la Vaslui:

Pe aceeasi tema: Eleva din Vaslui, sechestrata si violata de sapte indivizi la intoarcerea de la scoala Dezvaluiri cutremuratoare in cazul elevei din Vaslui, violata de sapte tineri: abuzata pana la lesin, stropita cu alcool si iarasi batjocorita Gest incalificabil al unuia dintre cei 7 violatori din Vaslui, judecati in libertate dupa ce au violat o eleva pana la lesin: "O sa dau eu cu masina peste voi" Scrisoare deschisa adresata de ONG-uri presedintelui Iohannis si ministrului Justitiei, in cazul eliberarii celor 7 tineri care au violat o eleva din Vaslui CSM si Parchetul General, solicitate sa verifice legalitatea eliberarii celor sapte violatori din Vaslui.

acum 108 luni (20 Jul 2015)

Pastorul timisorean Samuel Tutac, acelasi care a reactionat dupa decizia Curtii Supreme din SUA de legalizare a casatoriilor gay, chemandu-i pe crestini sa ii iubeasca pe homosexuali mai mult decat iubesc ei homosexualitatea, revine cu un nou mesaj de actualitate adresat Bisericii.

Intr-o postare pe site-ul comunitatii pe care o conduce, Samuel Tutac ii cheama pe crestini sa sustina campania "Adevarul", "Dreptate pentru fata violata din Vaslui", dar sa semneze si petitia "Cerem arestarea celor sapte violatori din Vaslui". Redam mai jos mesajul pastorului Samuel Tutac:

"Nu ne putem permite sa tacem, nici sa ne lasam coplesiti de corectitudinea politica. In Romania, o tara in care oamenii se declara crestini, aproape 100%, o tanara de 18 ani a fost violata si batjocorita de 7 "crestini", care motiveaza acum ca doar au dorit sa-i faca o surpriza.

In calitate de tata a patru baieti, de pastor si presedinte al Comunitatii Baptiste Timisoara sustin fara rezerve initiativa ziarului Adevarul si incurajez crestinii practicanti, de orice confesiune, sa semneze petitia initiata de ziarul Adevarul. "Pe site-ul petitieonline.ro a fost lansata petitia "Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui", semnata pana in prezent de peste 28.000 de romani. Nu trebuie sa stam fara sa facem nimic cand vedem ca legislatia este calcata in picioare de anumiti judecatori. Frati crestini, Sfanta Scriptura ne incurajeaza sa fim implicati in societate si sa ne asumam responsabilitati :

"Ti s'a aratat, omule, ce este bine, si ce alta cere Domnul dela tine, decit sa faci dreptate, sa iubesti mila, si sa umbli smerit cu Dumezeul tau?" (Mica 6:8 VDC)

De aceea, Biserica nu poate fi neutra si nici nu poate tacea, ci trebuie sa sustina cu tarie campania Adevarului.

Ziarul Adevarul va continua marti Campania "Dreptate pentru fata violata din Vaslui" cu un no... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro