Un om de afaceri din India a construit 90 de case din banii de nunta ai fiicei lui: cum a primit vestea tanara mireasa

Un om de afaceri bogat din India a donat 90 de case pentru persoanele fara adapost in loc sa cheltuie banii pe nunta fiicei lui.

acum 86 luni (17 Dec 2016)

Un om de afaceri bogat din India a donat 90 de case pentru persoanele fara adapost in loc sa cheltuie banii pe nunta fiicei lui. Ajay Munot, un comerciant care s-a imbogatit vanzand tesaturi si grau in districtul Aurangabad din estul Indiei, planificase sa cheltuie 111.000 de euro pentru nunta generoasa a fiicei lui. Dar, pe ultima suta de metri s-a decis sa foloseasca banii pentru sprijinirea celor saraci din regiunea cu pricina, scrie "The Independent".

Astfel, omul de afaceri a construit 90 de case pe o suprafata de 8.000 de metri patrati si a ales personal pe aceia dintre saraci care sa locuiasca acolo, arata "Free Press Journal".

Fiica omului de afaceri, Shreya, a declarat ca l-a sprijinit si a fost de acord cu decizia tatalui ei.

Beneficiarii noilor locuinte se bucura de conditiile de trai. O femeie care s-a mutat intr-o casa construita de omul de afaceri a spus ca este fericita ca ea si familia ei nu trebuie sa mai aiba grija nevoilor de baza, cum ar fi accesul la apa si curent electric. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro