Un nou utilaj eco pentru ingrijit iarba

Noua motocoasa cu acumulator FSA 56, lansata de Stihl este considerata de specialistii internationali a fi una dintre cele mai fiabile utilaje de acest tip la nivel mondial. Modelul are variante de dotare si cu acumulatori mai puternici, care pot cosi iarba de pe 300 metri patrati, avand o autonomie de lucru de pana la 40 de minute.

acum 65 luni (5 May 2017)

Noua motocoasa cu acumulator FSA 56, lansata de Stihl este considerata de specialistii internationali a fi una dintre cele mai fiabile utilaje de acest tip la nivel mondial. FSA 56 poate fi folosita pentru a cosi in autonomie totala pana la 100 de metri patrati de gazon, cu acumulatorul cel mai mic. Modelul are variante de dotare si cu acumulatori mai puternici, care pot cosi iarba de pe 300 metri patrati, avand o autonomie de lucru de pana la 40 de minute. Mai mult, producatorii au calculat ca in cazul marginilor de gazon, cu un FSA 56 se pot tunde chiar si 1000 de metri liniari, daca se foloseste cel mai puternic acumulator.

Inginerii germani au conceput un utilaj aproape de perfect care imbina ergonomia, eficienta de utilizare cu capacitatile tehnice. In plus, eficienta la folosire se face remarcata si prin sistemul de ajustare a tijei "la buton", astfel ca FSA 56 poate fi reglata instant in functie de inaltimea utilizatorului.

Folosirea motouneltelor cu acumulator este noua tendinta promovata la nivel mondial, in ceea ce priveste ingrijirea si amenajarea spatiilor verzi, iar STIHL a dezvoltat o gama intreaga de astfel de utilaje, care cuprinde foarfeci pentru gard viu, motoferastraie, suflante si chiar masini de tuns iarba. Astfel, un alt avantaj al folosirii acestui sistem este ca un singur acumulator se potriveste pentru toate uneltele, nemaifiind necesara achizitia unuia nou daca beneficiarul isi cumpara un utilaj din alta categorie, ceea ce are ca efect o optimizare consistenta a costului. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro