Un nou trend la nuntile din Romania: dansurile de grup cu invitatii

Un nou trend la nuntile din Romania: dansurile de grup cu invitatii

Instructorii Rigadonne explica noua abordare a petrecerii cu show-urile incendiare ce surprind placut invitatii: "Show-ul este spectaculos si interactiv si in final toata lumea danseaza si se distreaza. Pe cursantii nostri ii incurajam intotdeauna sa aleaga melodiile sau stilurile de dans preferate si care sa ii reprezinte, tocmai pentru a-i ajuta sa se simta liberi pe ringul de dans si sa se bucure din plin de acest moment" - Razvan, instructor Rigadonne.

acum 85 luni (20 Mar 2017)

Instructorii Rigadonne explica noua abordare a petrecerii cu show-urile incendiare ce surprind placut invitatii: "Show-ul este spectaculos si interactiv si in final toata lumea danseaza si se distreaza. Show-ul de dans este memorabil prin energie si voie buna si sigur va fi amintit ca fiind unul dintre cele mai apreciate momente ale serii. Este o piesa dinamica, energica si cu un vibe pozitiv care te face pur si simplu sa vrei sa te misti. Am avut coregrafii de grup foarte reusite pe aceasta piesa in cadrul nuntilor si in care am reusit sa ridicam la dans oameni de toate varstele" ne spune Antonia, instructor Rigadonne.

Tendinta este una populara la nivel international si numeroasele clipuri care circula pe internet ii incurajeaza pe tinerii casatoriti sa includa un astfel de moment in petrecerea lor. Showul de grup poate fi stabilit sa deschida petrecerea intr-un mod inedit, imediat dupa dansul mirilor, sau sa aiba loc separat intr-un anumit moment al serii sub indrumarea si coregrafia asigurata spontan de catre un instructor. Le oferim invitatilor momente artistice si interactive care ii delecteaza si ii incurajeaza sa umple ringul de dans, transformand evenimentul intr-unul de neuitat, de care toata lumea isi va aduce aminte cu bucurie. Echipa noastra de dansatori si instructori pentru evenimente este pregatita sa transforme petrecerea intr-un spectacol ai carui protagonisti sunt atat mirii cat si invitatiii acestora."

Despre Rigadonne Entertainment

Antonia si Razvan sunt dansatori profesionisti si instructori de dans in cadrul Rigadonne. Sub motto-ul "voi veniti cu melodia, noi facem coregrafia", Antonia si Razvan reusesc sa creeze an de an momente reusite pentru tinerii care aleg sa le urmeze lectiile private pentru primul dans al serii si nu numai. Impreuna cu echipa de dansatori profesionisti Rigadonne, asigura reprezentatii de dans la petreceri private si dans interactiv cu public... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro