Un nou sef la Departamentul de Informatii si Protectie Interna din cadrul MAI

Procurorii anticoruptie instrumenteaza un nou dosar de deturnare de fonduri, abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals, delapidare, favorizarea faptuitorului si obstructionarea justitiei, fapte ce ar fi fost comise de angajati ai Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, "intre care si persoane care detin/au detinut functii de conducere in respectiva institutie", cauza fiind disjunsa din cea in care au fost trimisi in judecata fostul sef al DIPI, Gheorghe Nicolae, si fostul ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

acum 90 luni (30 Aug 2016)

Mihai Marculescu a fost numit secretar de stat la Departamentul de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, decizia premierului Dacian Ciolos fiind publicata marti in Monitorul Oficial, transmite Mediafax.

Tot marti a fost publicata in MO si decizia de eliberare a lui Rares Vaduva din functia de secretar de stat la Departamentul de Informatii si Protectie Interna din cadrul MAI. Fostul sef al Departamentului de Informatii si Protectie Interna Rares Vaduva este acuzat de abuz in serviciu si favorizarea infractorului.

Procurorii anticoruptie instrumenteaza un nou dosar de deturnare de fonduri, abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals, delapidare, favorizarea faptuitorului si obstructionarea justitiei, fapte ce ar fi fost comise de angajati ai Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, "intre care si persoane care detin/au detinut functii de conducere in respectiva institutie", cauza fiind disjunsa din cea in care au fost trimisi in judecata fostul sef al DIPI, Gheorghe Nicolae, si fostul ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro