Un nou scandal in USR. Tabara lui Nicusor Dan s-a reunit intr-un Consiliu Politic clandestin

Un nou scandal in USR. Tabara lui Nicusor Dan s-a reunit intr-un Consiliu Politic clandestin

In urma cu doua saptamani, "Adevarul" a scris in exclusivitate ca organizatia USR Caras-Severin, fidela lui Nicusor Dan, a solicitat convocarea Consiliului Politic, al doilea for in ierarhia partidului dupa Congres, pentru a analiza referendumul intern care a decis ca USR trebuie sa se pozitioneze pe tema familiei traditionale.

acum 69 luni (3 Sep 2017)

In urma cu doua saptamani, "Adevarul" a scris in exclusivitate ca organizatia USR Caras-Severin, fidela lui Nicusor Dan, a solicitat convocarea Consiliului Politic, al doilea for in ierarhia partidului dupa Congres, pentru a analiza referendumul intern care a decis ca USR trebuie sa se pozitioneze pe tema familiei traditionale. Numai ca data Consiliului Politic este stabilita, potrivit statutului USR, de catre Biroul National- forul saptamanal de conducere. Numai ca, potrivit unor surse din USR, Oana Bazgan si Cristian Ghica ( a nu se confunda cu Cristian Ghinea!) - doi dintre apropiatii lui Nicusor Dan - au insistat ca sedinta Consiliului Politic sa aiba loc in data de 3 septembrie. "Sau clandestina, daca e sa glumim putin, desi nu cred ca mai e de gluma cu ce se intampla in USR", dupa cum a spus unul dintre vicepresedintii partidului pentru "Adevarul". "Consiliului Politic cerut de organizatia Cras-Severin va avea loc in data de 16 septembrie, asa cum a stabilit Biroul National", a spus Dan Barna, purtatorul de cuvant al USR, pentru "Adevarul".

In urma cu doua saptamani, surse din USR sustineau ca filiala Caras-Severin va propune, in cadrul Consiliului Politic, infiintarea unei Comisie de analiza a referendumului intern, iar concluzia acestei analize ar urma sa fie validata de Congres. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro