Un nou scandal de plagiat, cu o teza coordonata de Gabriel Oprea. Procurorul general adjunct al Romaniei ar fi copiat de la Cristi Danilet

Citește și: Cine sunt magistraţii și șefii de instituţii făcuţi doctori de generalul-politician Gabriel Oprea Atat Bogdan Licu, cat și coordonatorul său, Gabriel Oprea, suspectat și el de plagiat, riscă să fie acuzați de fals in acte publice, deoarece și-au asumat originalitatea tezei, in acord cu Legea Educației nr 1/2001.

acum 104 luni (31 Aug 2015)

Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general al Romaniei, și-ar fi plagiat lucrarea de doctorat, realizată sub coordonarea ministrului de Interne, Gabriel Oprea, potrivit Hotnews.

Astfel, in urma analizei efectuate de Hotnews a reieșit că Licu ar fi copiat mai bine de jumătate din cele 445 de pagini ale lucrării fără să citeze.

Citește și: Cine sunt magistraţii și șefii de instituţii făcuţi doctori de generalul-politician Gabriel Oprea

Atat Bogdan Licu, cat și coordonatorul său, Gabriel Oprea, suspectat și el de plagiat, riscă să fie acuzați de fals in acte publice, deoarece și-au asumat originalitatea tezei, in acord cu Legea Educației nr 1/2001.

Lucrarea semnată de Bogdan Licu este cea de-a treia teză realizată sub coordonarea lui Gabriel Oprea, despre care există suspiciuni de plagiat, alături de lucrarea primarului Sectorului 2, Neculai Onțanu și cea a avocatei lui Victor Ponta, Loredana Radu. Astfel, in urmă cu doi ani a fost suspectat că a copiat porțiuni din proiectul său de management depus la CSM pentru a ocupa funcția de procuror general adjunct al Romaniei, poziție pe care o deține in prezent. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro