Un nou punct de trecere a frontierei la Nadlac

O alta Hotarare de Guvern stabileste suplimentarea bugetului Ministerului Administratiei si Internelor, pentru Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, pentru achizitionarea de echipamente necesare completarii dotarii si operationalizarii Punctului de trecere a frontierei Nadlac II (Romania) - Csanadpalota (Ungaria).

acum 105 luni (8 Jul 2015)

Noul punct de trecere a frontierei va face posibila conectarea autostrazii de pe Coridorul IV Paneuropean din sudul Transilvaniei si Banat cu reteaua de autostrazi din Ungaria.

"Prin punctul de trecere al frontierei Nadlac II - Csanadpalota este interzis transportul de marfuri care trebuie supus controlului fitosanitar si veterinar, transportul de marfuri periculoase, precum si tranzitul vehiculelor lente", spun oficialii guvernamentali.

O alta Hotarare de Guvern stabileste suplimentarea bugetului Ministerului Administratiei si Internelor, pentru Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, pentru achizitionarea de echipamente necesare completarii dotarii si operationalizarii Punctului de trecere a frontierei Nadlac II (Romania) - Csanadpalota (Ungaria). Suma totala destinata acestuia este de 280.000 lei si este asigurata din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2015. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro