Un nou episod in scandalul "Lasa ca te f..e seful pe tine!". Cine este omul legii tras pe dreapta de politistii rutieri

Un nou episod in scandalul

Imaginile in care comisarul sef Sandu Toader este tras pe dreapta de politistii rutieri, isi abandoneaza actele si le cere acestora sa i le aduca la birou sau sa i le lase la seful Politiei Rutiere a muninicipiului Sibiu au starnit indignare in randul cititorilor din mediul online, textul strangand multe like-uri, share-uri si comentarii pe numeroase grupuri de Facebook. Cine este comisarul sef tras pe dreapta: ofiter la control intern, absolvent de drept, doctor in management, preda cursuri de comunicare Potrivit ultimei declaratii de avere postata pe site-ul IPJ Sibiu, comisarul sef Sandu Toader detine impreuna cu sotia sase terenuri, trei case de locuit, doua autoturisme si depozite de 33.200 de lei. La solicitarea de a oferi o reactie in acest caz seful IPJ Sibiu a transmis, prin intermediul Biroului de Presa al institutiei: "Cu referire la solicitarea dumneavoastra, va comunicam faptul ca seful Inspectoratului de Politie al judetului Sibiu, domnul comisar sef de politie Tiberiu Iulian Ivancea, nu face comentarii in spatiul public cu referire la un fragment dintr-o conversatie privata, fragment scos din contextul general al discutiei", se arata in raspunsul primit. In anul 2011, dupa un accident produs de cel care era la momentul respectiv Directorul Directiei Judetene de Informatii Sibiu, si care a fost de negasit la locul accidentului, rugat sa explice acest lucru, seful IPJ SIbiu declara ca respectivul a plecat de la locul accidentului acasa la socri sa se spele si sa se schimbe. Un alt dosar in lucru, de aceasta data la DNA Alba Iulia, vizeaza o fosta angajata de la Rutiera, subcomisar de politie, care ar fi falsificat rezolutiile procurorilor si ar fi dat astfel solutii de neincepere a urmaririi penale in 5 dosare avand ca obiect diferite infractiuni la regimul rutier, cum ar fi consumul de alcool, conducerea unui autoturism neinmatriculat sau conducerea unui autoturism cu numar fals de inmatriculare.

acum 46 luni (2 Jun 2016)

Imaginile in care comisarul sef Sandu Toader este tras pe dreapta de politistii rutieri, isi abandoneaza actele si le cere acestora sa i le aduca la birou sau sa i le lase la seful Politiei Rutiere a muninicipiului Sibiu au starnit indignare in randul cititorilor din mediul online, textul strangand multe like-uri, share-uri si comentarii pe numeroase grupuri de Facebook. Comportamentul sau in momentul opririi este unul lipsit de cele mai elementare norme de respect, mai ales ca nu este mai presus de lege. Se pare ca aceasta atitudine si limbaj este ceva obisnuit la conducerea IPJ Sibiu, tinand cont de faptul ca nu cu mult timp in urma chiar seful politiei noastre ne indemna la masturbari si la alte moduri de manifestare sexuala. Pe fundal se mai aude un alt ofiter cu functie de comanda care se adreseaza cu aceleasi "apelative" cu conotatii sexuale, ba chiar avertizeaza ca vor fi si urmari din partea sefilor pentru faptul ca se iau masurile legale. Cu siguranta nu se va lua nicio masura in acest caz avand in vedere ca domnul Sandu Toader, prin functia de ofiter la Control Intern, se autointituleaza "vocea inspectorului sef", a scris politistul care a postat imaginile pe un grup intern de Facebook al politistilor sibieni.

Comisarul sef Sandu Toader, din cadrul IPJ Sibiu, oprit de politistii rutieri Sandu Toader contesta amenda in instanta Comisarul sef insa este nemultumit de sanctiunea primita, motiv pentru care a contestat-o in instanta. In plangerea depusa la Judecatoria Sibiu, acesta sustine ca n-ar fi vorbit la telefonul mobil si ca ar fi fost sicanat de agentii care l-au oprit in trafic. "In timp ce doream sa intru de pe bulevardul Vasile Milea pe aleea de acces catre parcarea din spatele sediului II al IPJ Sibiu am fost blocat efectiv de catre o autospeciala de politie, condusa de catre agentul constatator, fapt carea dus la blocarea circulatiei pe bulevardul Vasile Milea, ca urmare a acestei opriri intempestive. Vorbeati la telefon", n.r.) Precizez faptu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro