Un nou director interimar la Opera Nationala Bucuresti

Dirijorul Tiberiu Soare il va inlocui la conducere pe actorul George Calin, care a preluat functia de director interimar al institutiei dupa suspendarea contractului de management al lui Razvan Ioan Dinca, trimis in judecata pentru coruptie.

acum 98 luni (4 Apr 2016)

Incepand de luni, Opera Nationala Bucuresti are un nou director interimar. Dirijorul Tiberiu Soare il va inlocui la conducere pe actorul George Calin, care a preluat functia de director interimar al institutiei dupa suspendarea contractului de management al lui Razvan Ioan Dinca, trimis in judecata pentru coruptie.

Tiberiu Soare a absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti in anul 2001, fiind licentiat in dirijat de orchestra. De asemenea, intre anii 2012-2015 a detinut postul de Dirijor Principal al Orchestrelor si Corurilor Radio Romania.

In luna iunie anul trecut, directorul suspendat al Operei Nationale Bucuresti, Razvan Ioan Dinca, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si fals in declaratii. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro