Un mort si sase raniti in urma unui accident auto in care a fost implicat un autobuz cu 20 de calatori

Un mort si sase raniti in urma unui accident auto in care a fost implicat un autobuz cu 20 de calatori

La locul producerii accidentului intervin acum patru ambulante SMURD si o ambulanta de transport victime multiple, doua echipaje de descarcerare si doua autospeciale cu apa, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie.

acum 75 luni (19 Dec 2016)

Surse apropaite anchetei au precizat ca autobuzul implicat in accidentul de la Fulga apartine societatii Olltrans SRL din Paulesti Noi si efectua transport de persoane pe ruta Ciorani - Ploiesti.

UPDATE: 16.50 Numarul persoanelor care au avut nevoie de ingrijiri medicale la fata locului in urma accidentului a crescut la 11, anunta ISU Prahova, prin purtatorul de cuvant, Raluca Vasiloaie. Toti ranitii au fosttr preluati de ambulante si transportati la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean Ploiesti. Din primele informatii ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, se pare ca un autobuz care transporta 20 de persoane a fost lovit de o autoutilitara care ar fi intrat pe contrasens.

In urma impactului, o persoana - soferul autobuzului - a murit pe loc, iar alte sase sunt asistate la fata locului de echipajele de la Serviciul Judetean de Ambulanta Prahova si SMURD.

La locul producerii accidentului intervin acum patru ambulante SMURD si o ambulanta de transport victime multiple, doua echipaje de descarcerare si doua autospeciale cu apa, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro