Un minor din Iasi a fost obligat de tata sa-si ingroape mama. Femeia fusese omorata a doua zi de Craciun

Un minor din Iasi a fost obligat de tata sa-si ingroape mama. Femeia fusese omorata a doua zi de Craciun

Din investigatii a reiesit ca, in data de 26 decembrie, in a doua zi de Craciun, cel mai probabil pe fondul consumului de alcool, Ion Manole (47 de ani) si-a lovit concubina pana ce aceasta a ramas in stare de inconstienta.

acum 63 luni (2 Jan 2018)

Din investigatii a reiesit ca, in data de 26 decembrie, in a doua zi de Craciun, cel mai probabil pe fondul consumului de alcool, Ion Manole (47 de ani) si-a lovit concubina pana ce aceasta a ramas in stare de inconstienta. Cei doi obisnuiau sa se certe iar agresiunea ar fi avut loc, de asemenea, pe fondul unui conflict spontan. Nu ar fi reusit sa-si ingroape concubina de unul singur, motiv pentru care a cerut ajutorul fiului sau minor, de 17 ani.

Baiatul a fost amenintat cu moartea sa nu povesteasca ce a fost pus sa faca, insa, in noaptea de Revelion, ar fi relatat unui alt tanar intreaga poveste, cazul ajungand astfel si la Politie.

S-a dispus efectuarea necropsiei pentru a se afla daca femeia mai era sau nu vie atunci cand a fost ingropata, rezultatele urmand a fi prezentate de catre Institutul de Medicina Legala din Iasi.

Cazul este anchetat in prezent de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro