Un micut de 11 luni a murit in urma batailor incasate de la concubinul mamei sale

Un micut de 11 luni a murit in urma batailor incasate de la concubinul mamei sale

Tribunalul Suceava a emis un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile pe numele lui Claudiu Ilie Radi, de 22 de ani, din comuna suceveana Fantanele, cercetat sub infractiunea de "loviri sau vatamari cauzatoare de moarte". Alte stiri pe aceasta tema: Crima infioratoare la Sibiu: un barbat a omorat copilul concubinei in bataie si apoi i-a fiert trupul in soda caustica Copila de 14 ani, abandonata de mama pentru ca "nu o place concubinul", la un pas sa se sinucida: a amenintat ca se arunca in gol de pe geamul orfelinatului Gravida adusa la Spitalul Barlad alaturi de baietelul de 2 ani, batut de concubin, la un pas sa fie decazuta din drepturile parintesti

acum 95 luni (9 May 2016)

Tribunalul Suceava a emis un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile pe numele lui Claudiu Ilie Radi, de 22 de ani, din comuna suceveana Fantanele, cercetat sub infractiunea de "loviri sau vatamari cauzatoare de moarte". si respectiv decesul acestuia, cercetarile au fost preluate de o echipa operativa din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Suceava, in coordonarea procurorului criminalist, intrucat existau suspiciuni rezonabile cu privire la comiterea unei infractiuni contra vietii.

In urma cercetarilor facute de politisti a rezultat ca in perioada 18 - 21 aprilie 2016, pe raza satului Sfantu Ilie, comuna Scheia, intr-o camera situata in grajdul fostului CAP din localitate, unde locuiau efectiv concubinii Claudiu Ilie Radi si Lucia-Gabriela Lelcu, precum si minorul, individul de 22 de ani, din comuna Fantanele, l-a agresat pe Iustin P., in varsta de 11 luni, persoana in stare vadita de vulnerabilitate datorita varstei, cu consecinta survenirii decesului acestuia la data de 4 mai a.c., pe raza localitatii Slobozia, comuna Fantanele.

Autopsia cadavrului a stabilit ca moartea a fost violenta, datorandu-se insuficientei cardio-respiratorii acute posibil consecintei leziunilor meningo-cerebrale secundare unui TCC cu fractura craniana, ce s-a putut produce prin lovire cu sau de corp dur si impact cranian occipital drept, cel mai probabil prin cadere pe un plan dur, fara a se exclude si o lovire de planuri dure - cel mai probabil leziunile fiind produse in intervalul 18 - 21 aprilie 2016.

In urma probelor administrate, procurorii suceveni au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Claudiu Ilie Radi sub aspectul comiterii infractiunii de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte.

In seara zilei de 4 mai 2016, in jurul orei 21.00, copilasul de nici un an de zile a murit intr-o ambulanta in drum spre Spitalul Judetean Suceava... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro