Un medicament esential pentru bolnavii de cancer, care costa sub 100 de lei, lipseste. Ministerul Sanatatii: "In curand vor intra in tara 3.000 de fiole"

Un medicament esential pentru bolnavii de cancer, care costa sub 100 de lei, lipseste. Ministerul Sanatatii:

Precizarile oficialului din Ministerul Sanatatii vin dupa ce fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, atragea atentia intr-o postare pe Facebook, ca un medicament esential pentru lupta impotriva cancerului lipseste din Romania.

acum 28 luni (4 Apr 2018)

Precizarile oficialului din Ministerul Sanatatii vin dupa ce fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, atragea atentia intr-o postare pe Facebook, ca un medicament esential pentru lupta impotriva cancerului lipseste din Romania. Pot sa spun ca in curand vor intra in tara 3.000 de fiole pentru ca Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) l-a exceptat de la etichetare. Pana atunci, exista pe piata alt produs cu aceeasi substanta activa - Sinplatin, care poate fi solicitat, folosit de catre spital, de catre medici", a declarat Oana Grigore, potrivit sursei citate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro