Un lider ALDE propune o lege pentru ca primii trei oameni in stat sa nu mai stea la cozi: "Este o lipsa si se va reglementa"

Un lider ALDE propune o lege pentru ca primii trei oameni in stat sa nu mai stea la cozi:

Marian Cucsa a spus ca Tariceanu ar trebui apreciat ca a mers personal sa isi ridice permisul de conducere in timp ce putea sa isi trimita un consilier sa faca lucrul acesta. "Cred ca problema este sa rezolvam sa nu se mai stea la coada, nu ca a fost Calin Popescu Tariceanu si e un subiect de DNA, sa fie anchetat ca si-a luat permisul.

acum 79 luni (19 Aug 2016)

In cadrul unei conferinte de presa organizate la sediul ALDE Timis, presedintele organizatiei judetene, Marian Cucsa, a sarit in apararea lui Calin Popescu Tariceanu in scandalul "coada de la Permise". Marian Cucsa a spus ca Tariceanu ar trebui apreciat ca a mers personal sa isi ridice permisul de conducere in timp ce putea sa isi trimita un consilier sa faca lucrul acesta. Din respect, a mers personal, a mers inainte de program si nu vad inaintea cui a intrat sa isi ridice permisul din moment ce nimeni nu avea posibilitatea sa intre", a declarat Marian Cucsa.

Liderul ALDE Timis a mai spus ca pe fond cea mai grava problema este ca oamenii au stat la coada. "Cred ca problema este sa rezolvam sa nu se mai stea la coada, nu ca a fost Calin Popescu Tariceanu si e un subiect de DNA, sa fie anchetat ca si-a luat permisul. Pe de alta parte, haideti sa vedem daca nu cumva este mai grav ca presedintele Klaus Iohannis blocheaza Valea Oltului in fiecare weekend in care merge in concediu.

Cusca ca mai spus ca ar proceda exact asemenea sefului de partid daca ar fi fost in locul lui: "daca as fi al doilea om in stat, as avea alte atributii mai importante pentru stat, decat sa stau la coada pentru a-mi ridica permisul de conducere".

Acesta spune ca ar trebui sa existe o prevedere legala care sa ii scuteasca pe demnitari de stat la cozi. Daca ai o vizita oficiala, nu poti sa il tii pe un ambasador sau pe presedintele altui stat pentru ca trebuie sa iti iei permisul de conducere", a mai spus Cucsa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro