Un lider al romilor din Targu Jiu a devenit consilier judetean pentru a treia oara. A avut un discurs plin de greseli si abia a putut sa citeasca "Juramantul"

Acesta i-a luat locul lui Andrei Maioreanu, care a renuntat la postul de consilier judetean dupa ce a fost numit in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Justitiei.

acum 42 luni (3 Apr 2017)

Acesta i-a luat locul lui Andrei Maioreanu, care a renuntat la postul de consilier judetean dupa ce a fost numit in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Justitiei. Nelu Pavel este la cel de-al treilea mandat de consilier judetean pe lista PSD, el fiind unul dintre lideriii comunitatii rome din Targu Jiu. S-a poticnit la citirea "Juramantului" Nelu Pavel a venit la pupitrul Consiliului Judetean si a incercat sa sustina un discurs, ilogic si plin cu greseli de exprimare: "Sunt doua lucruri importante: Constitutia, nu stiu cat este corecta, si pentru mine Biblia care este cel mai important lucru. Chiar daca sunt pocait, glumesc ca sa schimb un pic spiritele, imi asum si declar cu responsabilitate si credinta in fata Dumnezul. Noul consilier judetean a picat de mai multe ori examenul de bacalaureat. Acesta a reusit sa obtina nota de trecere in anul 2010, iar in anul 2014 a absolvit chiar si facultatea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro