Un jucator al Stelei sare in apararea lui Anghel Iordanescu si ii raspunde unuia dintre contestatari: "Cum iti permiti tu sa critici un selectioner care a realizat ceva in tara asta?"

Un jucator al Stelei sare in apararea lui Anghel Iordanescu si ii raspunde unuia dintre contestatari:

Andrei Ivan a declarat ca nu intelege de ce nu face parte din lotul cu care Anghel Iordanescu va ataca Europeanul din Franta si a spus ca nu va merge la turneul final ca spectator. Si tatal lui mai si critica jucatori care totusi au ceva meciuri pe la nationala, au purtat banderole si unii au dat si cateva goluri asa la misto...

acum 74 luni (2 Jun 2016)

Paul Papp, jucatorul Stelei, a postat pe contul de Facebook un mesaj dur, adresat lui Andrei Ivan, atacantul celor de la CS "U" Craiova.

Andrei Ivan a declarat ca nu intelege de ce nu face parte din lotul cu care Anghel Iordanescu va ataca Europeanul din Franta si a spus ca nu va merge la turneul final ca spectator. Nu ma asteptam sa raman acasa, mai ales ca evolutiile mele de la nationala l-au multumit pe selectioner. O sa ma pregatesc pentru Mondialul din 2018 si voi vedea ce va fi. Nu merg in Franta si nici la televizor nu stiu daca ma uit.

Paul Papp, jucatorul Stelei, a reactionat si i-a transmis un mesaj dur atacantului oltean. "Nu scriu prea des pe wall, dar chiar nu inteleg cine e si ce a realizat Andrei Ivan in fotbalul asta! Cum sa iti permiti tu Andrei Ivan (si el si tatal lui) sa critici un selectioner care totusi a realizat ceva in tara asta... Probabil a facut istorie la Craiova si are si vreo 20 de goluri in prima liga + vreo 15 selectii la nationala ! Si tatal lui mai si critica jucatori care totusi au ceva meciuri pe la nationala, au purtat banderole si unii au dat si cateva goluri asa la misto... Citeste si:

+Postarea lui Razvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea, a devenit virala pe ...

+Candidatul cu patru case, doua terenuri, dar si... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro