Un jucator al Stelei il face PRAF pe Mirel Radoi: "Nu stie sa numere in cate tari am jucat eu. A cam pacalit fotbalul!

Un jucator al Stelei il face PRAF pe Mirel Radoi:

Gabi Tamas a reactionat foarte dur atunci cand a venit vorba despre Mirel Radoi, fost antrenor al Stelei, care l-a dat afara anul trecut de la gruparea "ros-albastra". Gabi Tamas a fost intrebat la finalul meciului ASA - Steaua, scor 1-4, daca se mai gandeste la echipa nationala si la Euro 2016.

acum 97 luni (11 May 2016)

Gabi Tamas a reactionat foarte dur atunci cand a venit vorba despre Mirel Radoi, fost antrenor al Stelei, care l-a dat afara anul trecut de la gruparea "ros-albastra".

Gabi Tamas a fost intrebat la finalul meciului ASA - Steaua, scor 1-4, daca se mai gandeste la echipa nationala si la Euro 2016. Fundasul a rabufnit si a spus ca anumite persoane nu-si doresc ca el sa mai fie convocat la prima reprezentativa. Cel vizat este Mirel Radoi, fost antrenor al Stelei, care l-a dat afara pe Tamas, anul trecut, pentru ca jucatorul a intarziat la un antrenament.

"Nu stiu daca voi merge la nationala, unii nu isi doresc ca eu sa fiu acolo. El s-a luat de mine si cand m-a dat afara de la Steaua. A jucat la arabi si s-a retras. El a fost un jucator foarte bun la Steaua, apoi n-am mai auzit de el. Eu am jucat la echipe importante, nu vrajeala ce a facut el", a spus Tamas la Digi Sport.

N-am avut nici un derapaj, dar nu imi place mie ca se vorbeste aiurea.

+Cei doi cumnati Gica, Hagi si Popescu, si relatiile lor cu

+A MURIT LEGENDARUL Johan Cruyff. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro