Un italian a fost omorat dupa ce a venit in Romania sa-si recupereze concubina. Criminalul a fost trimis in judecata

Un italian a fost omorat dupa ce a venit in Romania sa-si recupereze concubina. Criminalul a fost trimis in judecata

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Revelino Plesa, de 40 de ani, din municipiul Suceava, cercetat in stare de arest preventiv la domiciliu, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor. Din probele administrate de anchetatori a reiesit ca victima Antonio Sesa, de 65 de ani, cetatean italian, era domiciliata in Italia si a avut timp de doi ani o relatie de concubinaj cu Virginia Ferar, de 34 de ani, din comuna Vama, in perioada in care aceasta se afla in Italia.

acum 85 luni (17 Jan 2017)

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Revelino Plesa, de 40 de ani, din municipiul Suceava, cercetat in stare de arest preventiv la domiciliu, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor.

Din probele administrate de anchetatori a reiesit ca victima Antonio Sesa, de 65 de ani, cetatean italian, era domiciliata in Italia si a avut timp de doi ani o relatie de concubinaj cu Virginia Ferar, de 34 de ani, din comuna Vama, in perioada in care aceasta se afla in Italia. La scurt timp dupa venirea in tara l-a cunoscut pe inculpatul Revelino Plesa, cu care se afla si in prezent in relatii de prietenie.

In seara zilei de 22 octombrie 2016, in jurul orei 22.00, inculpatul Revelino Plesa se afla la locuinta concubinei sale, Virginia Ferar, din comuna Vama. In acelasi loc a aparut, pe neanuntate, italianul de 65 de ani. Antonio Sesa respira greu, horcaia, astfel ca inculpatul, ajutat fiind de Virginia Ferar, a incercat sa-l resusciteze, stergandu-i cu un prosop umed fata care era plina de sange. In cele din urma, femeia a sunat la 112, solicitand un echipaj de ambulanta la locuinta sa.

Potrivit concluziilor raportului medico-legal intocmit de Centrul de Medicina Legala Radauti, "moartea victimei S.A. Leziunile de violenta constatate necroptic au fost: multiple plagi, escoriatii la nivelul pleoapei superioare ochi stang, piramida nazala paramedian dreapta, buza superioara, supramentonier paramedian dreapta, motilitate anormala si cracmente osoase la nivel mandibular orizontal stanga".

Precizam ca aceasta etapa a procesului penal reprezinta, conform Codului de procedura penala, finalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta, spre judecare, situatie care nu poate in niciun fel sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.

Alte stiri pe aceasta tema:

Do... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro