Un iPhone 6 care rezista la orice: Cu cea mai buna carcasa il poti arunca din spatiu si ajunge intreg pe Pamant

Un iPhone 6 care rezista la orice: Cu cea mai buna carcasa il poti arunca din spatiu si ajunge intreg pe Pamant

Creatorii unora dintrecele mai rezistente accesorii din lume, cei de la UAG au filmat clipul de mai jos de aproximativ doua minute cu scopul de a atrage atentia asupra gradului de protectie oferit de cele mai recente carcase ale lor pentru iPhone 6.

acum 104 luni (18 Jan 2015)

Indiferent cat de lipsit de utilitate este un clip precum cel de mai jos, asta nu-l face cu nimic mai putin spectaculos. In definitiv nu ai putea sa vezi in nici un alt context un iPhone 6 aruncat din spatiu, decat daca respectivul gest face parte dintr-o campanie de promovare a respectivului gadget sau a unui accesoriu.

In acest caz particular este vorba de cea de a doua situatie. Creatorii unora dintrecele mai rezistente accesorii din lume, cei de la UAG au filmat clipul de mai jos de aproximativ doua minute cu scopul de a atrage atentia asupra gradului de protectie oferit de cele mai recente carcase ale lor pentru iPhone 6. Astfel, folosind un balon, smartphone-ul Apple, protejat cu carcasa pe care o puteti vedea in imaginea de mai sus, a urcat pana la aproape 31 de kilometri. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro