Un infractor periculos a violat un batran de 80 de ani. Motivul halucinant pentru care judecatorii au decis sa-l lase liber

Un infractor periculos a violat un batran de 80 de ani. Motivul halucinant pentru care judecatorii au decis sa-l lase liber

Decizia instantei din Vaslui vine la doar doua zile dupa ce autorul violului, Danut Ungureanu (54 de ani), a fost trimis in judecata de procurori. In lipsa plangerii prealabile, judecatorii au decis punerea in libertate de indata a barbatului de 54 de ani, fata de care urmeaza a inceta procesul penal sub acuzatia de viol.

acum 58 luni (13 Feb 2018)

Decizia instantei din Vaslui vine la doar doua zile dupa ce autorul violului, Danut Ungureanu (54 de ani), a fost trimis in judecata de procurori.

Octogenarul, care in urma violului a fost transportat la spitalul din Vaslui pentru ingrijiri medicale, si-a retras plangerea invocand ca agresorul "este un baiat bun, dar a gresit si el".

In lipsa plangerii prealabile, judecatorii au decis punerea in libertate de indata a barbatului de 54 de ani, fata de care urmeaza a inceta procesul penal sub acuzatia de viol.

Fapta s-a petrecut in localitatea vasluiana Serbotesti in noaptea de 12 ianuarie, anul curent. Octogenarul a declarat anchetatorilor ca dupa ce a iesit din puscarie Ungureanu obisnuia sa il mai viziteze pentru a servi cate un pahar cu vin. In seara de 12 ianuarie, discutiile dintre cei doi au degenerat dupa ce octogenarul s-ar fi laudat cu aventurile sale din tinerete. Batranul a declarat politistilor ca barbatul i-a cerut sa intretina relatii sexuale, pentru ca ar fi fost gelos pe succesul sau la femei.

Dupa ce a scapat de agresor, victimei i-a fost rusine sa reclame la politie "asa trasnaie", insa a povestit fiicelor sale.

Agresorul si-a ucis cumnatul

Agresorul, Danut Ungureanu, este cunoscut in comunitatea locala ca fiind o persoana reclacitranta. In 2009, Ungureanu si-a ucis cumnatul, iar un an mai tarziu a fost condamnat de judecatorii Tribunalului Vaslui la 8 ani de inchisoare. Condamnarea a fost mentinuta si la instanta superioara, Curtea de Apel Iasi, desi procurorii au solicitat majorarea pedepsei. A fost sanctionat de trei ori pentru atitudine necuviincioasa fata de cadrele penitenciarului si pentru stabilirea de legaturi nepermise. De sapte ori a solicitat Ungureanu eliberarea conditionata, insa cererile i-au fost respinse de judecatori care au apreciat ca timpul petrecut de condamnat dupa gratii nu este suficient pentru a se reabilita. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro