Un infractor notoriu a omorat un om dupa ce gonea printr-o comuna din Suceava cu o masina plina cu tigari de contrabanda

Un infractor notoriu a omorat un om dupa ce gonea printr-o comuna din Suceava cu o masina plina cu tigari de contrabanda

"In urma probatoriului administrat de catre lucratorii Politiei orasului Vicovu de Sus, in cauza s-a dispus luarea masurii retinerii fata de barbatul de 46 de ani, pentru o perioada de 24 de ore, cercetarile fiind continuate fata de acesta sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa, parasirea locului accidentului, punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat si contrabanda, urmand a fi prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Radauti cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savarsirii infractiunilor mai sus - mentionate", a declarat purtatorul cuvant al IPJ Suceava, agentul de politie Anca Badale.

acum 37 luni (13 Jul 2016)

Un grav accident de circulatie s-a produs pe raza comunei sucevene, in urma careia o persoana a decedat. Politistii deplasati la fata locului au constatat ca in urma producerii unui accident de circulatie intre doua autoturisme, unul dintre soferi, Traian Olexiuc, de 44 de ani, din Nisipitul - Ulma, a decedat, iar Constantin Nistor, alias Copilu', de 46 de ani, din orasul Vicovu de Sus, a parasit locul accidentului.

Conducerea IPJ Suceava a dispus instituirea de filtre pe raza localitatilor limitrofe aflate in competenta orasului Vicovu de Sus si a Politiei municipiului Radauti si efectuarea de investigatii in vederea gasirii soferului care a parasit locul accidentului.

Cu ocazia cercetarii locului producerii evenimentului rutier, atat in interiorul, cat si in apropierea autoturismului Audi A8 al vicoveanului au fost gasite 4.865 de pachete de tigari de contrabanda in valoare de 48.450 de lei.

Cercetarile cu privire la infractiunea de contrabanda au fost preluate de lucratorii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Suceava, in vederea tragerii la raspundere a tuturor participantilor la comiterea faptei.

"Pompierii Garzii de Interventie Vicovu de Sus au intervenit cu modulul SMURD in urma unui accident produs pe raza comunei Straja, DJ209G. Salvatorii au luat masurile specifice de siguranta - au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide combustibile si au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au extras victima incarcerata si au predat-o unui echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean. Din nefericire, barbatul in varsta de 44 de ani a fost declarat decedat", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, plutonierul adjutant Alin Galeata.

"In urma probatoriului administrat de catre lucratorii Politiei orasului Vicovu de Sus, in cauza s-a dispus luarea masurii retinerii fata ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro