Un individ ce a incercat sa acopere un criminal, dandu-i foc la haine si la papuci, nu va ajunge la inchisoare

Un individ ce a incercat sa acopere un criminal, dandu-i foc la haine si la papuci, nu va ajunge la inchisoare

Tribunalul Suceava l-a condamnat pe inculpatul Silviu Daniel Panaite la o pedeapsa 11 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare pe un termen de incercare de doi ani pentru comiterea infractiunilor de "nedenuntare" si "favorizarea faptuitorului". La data de 10 februarie 2017, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Marius - Andrei Varvara, de 19 ani, din comuna Baia, cer-cetat in stare de arest preventiv pentru savarsirea infractiunilor de omor si furt calificat, precum si a inculpatului Silviu Daniel Panaite, cercetat in stare de libertate pentru comiterea infractiunilor de nedenuntare si favorizarea faptuitorului.

acum 68 luni (9 Jun 2017)

Tribunalul Suceava l-a condamnat pe inculpatul Silviu Daniel Panaite la o pedeapsa 11 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare pe un termen de incercare de doi ani pentru comiterea infractiunilor de "nedenuntare" si "favorizarea faptuitorului". Decizia judecatorilor suceveni nu este definitiva, ea poate fi atacata prin apel in termen de 10 zile de la comunicare.

La data de 10 februarie 2017, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Marius - Andrei Varvara, de 19 ani, din comuna Baia, cer-cetat in stare de arest preventiv pentru savarsirea infractiunilor de omor si furt calificat, precum si a inculpatului Silviu Daniel Panaite, cercetat in stare de libertate pentru comiterea infractiunilor de nedenuntare si favorizarea faptuitorului.

Anchetatorii au stabilit ca la data de 4 ianuarie 2017, inculpatul Marius - Andrei Varvara, impreuna cu doi prieteni, a consumat o cantitate mare de bauturi alcoolice, de la ora 16.00 pana la ora 19.00 acestia au baut doua sticle cu coniac, doua sticle cu vin si aproximativ 13 litri de bere, apoi s-a deplasat impreuna cu cei doi la maga-zinul mixt din localitate, unde inculpatul a continuat sa consume bauturi alcoolice.

In jurul orei 20.00, in magazin a venit pentru scurt timp si victima Neculai B., de 63 de ani, pe care Varvara nu o cunostea. Inculpatul l-a ajuns pe acesta din spate, l-a lovit cu putere, fapt ce a condus la caderea victimei pe sosea, dupa care agresorul a tarat-o pe o distanta de circa 10 metri pe un drum lateral, loc unde a agresat-o intr-un mod deosebit de violent, lovind-o cu pumnii, picioarele si cu o sipca dintr-un gard.

La un moment dat inculpatul a incetat actele de violenta asupra victimei, s-a aplecat asupra acesteia si a inceput sa o caute prin buzunare dupa obiecte de valoare.

"Conform concluziilor cuprinse in raportul de autop... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro