Un indian de 73 de ani are cea mai numeroasa familie din lume: 39 de sotii, 94 copii si 33 de nepoti

Un indian de 73 de ani are cea mai numeroasa familie din lume: 39 de sotii, 94 copii si 33 de nepoti

Ziona Chana are 73 de ani si este capul celei mai mari familii din lume. La o singura cina, acestia pregatesc in jur de 30 de pui, 55 kilograme de cartofi si 100 kilograme de orez.

acum 80 luni (23 Nov 2017)

Ziona Chana are 73 de ani si este capul celei mai mari familii din lume. Se consider "binecuvantat" cu 39 de sotii, 94 de copii, nurori si numerosi nepoti. In total, familia sa numara 181 de membri, scrie The Daily Mail.

Familia locuiesc intr-o casa de 100 de camere, dispuse pe patru etaje, asezata in mijlocul dealurilor din satul Baktwang din statul indian Mizoram, unde fiecare nevasta dispune de dormitoare uriase. Ma consider un om foarte norocos, pentru ca sunt sosul a 39 de femei si capul cele mai mari familii din lume", a declarat Chan.

Familia este organizata cu o disciplina aproape militara, Zathiangi, prima sotie, stabilind programul celorlalte sotii pentru a-si indeplini activitatile de uz casnic, cum ar fi curatenia, spalatul si pregatirea meselor. La o singura cina, acestia pregatesc in jur de 30 de pui, 55 kilograme de cartofi si 100 kilograme de orez.

Nevestele tinere dorm in camerele cele mai apropiate, iar cele mai in varsta dorm mai departe de dormitorul indianului. Acestea respecta un sistem de rotatie pentru ca toate sa poate vizita dormitorul barbatului. El este cea mai frumoasa persoana din sat", a spus Rinkmini(35 de ani), una dintre sotiile barbatului.

Barbatul, tamplar de meserie, este mentorul unei secte care permite membrilor sa aiba mai multe sotii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro